Titel

Verkeer

Nieuws
omleiding
Vanaf woensdag 20 februari gaat het Agentschap Wegen en Verkeer verder met de aanleg van de doorlopende fietslus op de Groene Boulevard. Voor het nieuwe stadhuis zal de ventweg Guffenslaan richting Sint-Truidersteenweg zo’n twee maanden onderbroken zijn voor gemotoriseerd verkeer. Bekijk hier de omleidingen
bus
Ben je tussen 6 en 20 jaar, met een domicilie in Hasselt? Dan doet de Stad Hasselt je een Buzzy Pazz cadeau. Goed voor een jaar lang gratis reizen met bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen! Vraag je gratis busabonnement hier aan.
Kinderen op de fiets
Elk kind heeft recht op een fiets in de juiste maat. Heb je een fiets die door anderen kan gebruikt worden? Wil je meehelpen aan het uitbaten van de fietsbibliotheek? Of wil je voor een lage prijs fietsen herstellen? Geef een seintje!
Kapermolenpark vijver
Op maandag 4 februari start de eerste fase van de heraanleg van het Kapermolenpark. De zone rondom de vijver én het fietspad langs de Demer staan op de agenda. Om veiligheidsredenen worden de speeltuin en looppiste afgesloten. Bekijk hier de plannen.

Contacteer webmaster