Veegplan (schone straten)

Wat

Twee maal per jaar passeren we in jouw straat met een grote veegwagen voor een grondige schoonmaakbeurt. Zo grondig dat de auto’s er even voor naar een ander plekje moeten. Laat je dus niet verrassen. Vind in het ‘veegplan’ de datum voor de schoonmaakbeurt in jouw straat en markeer deze nu al in je agenda.

Waar
Alle straten binnen de Grote Ring en de parallelwegen langs de Grote Ring.

Parkeerverbod
Op de dag van de veegwerken, mag niemand in jouw straat parkeren. Dat merk je aan de tijdelijke verbodsborden. Je krijgt ook nog een brief in je brievenbus als herinnering. Zo sta je nooit voor verrassingen. Want een eventuele boete en de daarbijbehorende takelkosten lopen snel op. Is de veegwagen gepasseerd? Dan halen we de borden meteen weg en kun jij opnieuw voor de deur parkeren.

Wanneer vinden de veegwerken tussen de Kleine en Grote Ring plaats?

Stap 1: Bekijk op onderstaande lijst wanneer jouw straat aan de beurt is. Controleer ook hoe vaak het veegteam langskomt. Sommige straten gebeuren in meerdere keren.
Stap 2: Hou de parkeerverbodsborden in je straat in de gaten. Door omstandigheden kunnen de veegwerken van datum veranderen. Op de parkeerverbodsborden staat steeds de correcte datum.
Stap 3: Zijn er werken in je straat? Dan slaan de veegwerken er een beurtje over.

Veegwerken tussen Kleine en Grote Ring aangeduid op een google-maps kaart

Wanneer en waar de veegwerken plaatsvinden, vind je terug op deze kaart. Klik op jouw straat en de geplande datum verschijnt. De straten met dezelfde kleur als jouw straat worden op dezelfde dag geveegd.