Stad Hasselt

Nieuws

Hasselt in het Wit
Ook dit jaar steken we de binnenstad in een onweerstaanbaar kerstkleedje. Shoppen, kerst beleven, gezellig samenzijn... Het kan allemaal, in een feeëriek kader. Niet alleen in Winterland, ook in de stadskern. Er is animatie in overvloed.
Street Art Vaartstraat
Gratis parkeren dicht bij onze binnenstad? Dat kan nu ook op de nieuwe ‘parking Mouttoren’ aan de Kanaalkom. Het parkeerterrein biedt plaats aan 200 wagens en kan je bereiken via de Vaartstraat.
winterland
Ook dit jaar transformeert het Kolonel Dusartplein in een winterwonderland. Van 19 november tot 8 januari is Winterland dagelijks geopend tot 22 uur en de Winterland-lounge tot 24 uur. Je kan er een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman.
tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Heb jij je tegoed van 2016 al gehaald? Dit kan nog tot eind december 2016!

warmathon
Lopen voor je conditie en tegelijk voor het goede doel. Dat kan op maandag 19 december van 14 tot 20 uur in Sportcentrum Kiewit tijdens de Warmathon. Je betaalt 15 euro om deel te nemen en steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life. Loop je mee?
Paplou
Chillen, partyen, loungen, shop till you drop... En dat twee dagen lang. Koop je voordelenkaart voor 19,5 euro en krijg in ruil tal van deals en kortingen. Speciaal voor hip volk!
kerstbuurt
Jaarlijks gaan wij op zoek naar de meest sfeervolle kerststraat van Hasselt. Ook jij hebt een stem! Althans, als je op woensdag 28 december plaatsneemt in één van de drie gratis bussen. Schrijf je snel in.
grootouder met kleinkind
Ben je oma of opa van één of meer bengels? En wil je wel eens samen met je kleinkind sporten en bewegen. Blokkeer dan snel woensdag 21 december in je agenda. Dan is er een gratis 'multimove'-instuif in de sporthal van de PXL, Vilderstraat 5.