Nieuws

Decadance
Instappen plaatsen nemen! Van 21 tot en met 29 september vieren we Hasselt kermis. Met maar liefst 170 zeer uiteenlopende kermisattracties is er voor elk wat wils. We schieten Hasselt kermis traditioneel op gang met het kermisvuurwerk aan de Kanaalkom en dit op zaterdag 21 september om 21 uur.
sporten golf
Het is gratis sportmaand. Dat wil zeggen dat je als -18-jarige in september gratis kan gaan proefdraaien bij alle deelnemende clubs in Hasselt. Je betaalt helemaal niets en kan letterlijk aan de lijve ondervinden of de gekozen sport is wat je ervan verwacht.
jongen op fiets
Markeer zondag 15 september in je agenda. De kleine ring, het centrum en de Bampslaan worden dan omgetoverd tot een autovrij paradijs. Fietsers, wandelaars, sporters en spelende kinderen krijgen er vrij spel tussen 13 en 17 uur. Sport, dans, spel, muziek, optredens, infostands, workshops, kunst, culinair genieten … alles is er.
Grote Markt
In de lente van 2020 kan je over een gloednieuwe Grote Markt flaneren. Ook de Kortstraat, Maastrichterstraat, Havermarkt en Hoogstraat krijgen een nieuw uitzicht. De werken starten in september. Wil je de volledige fasering van deze grote werkzaamheden bekijken? Neem dan een kijkje online.

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief