Nieuws

PKP DWNTWN
De Hasseltse binnenstad ademt Pukkelpop tussen 10.08 en 18.08. Vanaf dit jaar beleef je voor èn tijdens het festival de authentieke Pukkelpopsfeer door muziek, workshops & een festivalmarkt tijdens PkP DWNTWN - Pukkelpop in de binnenstad op het Molenpoortplein, Groenplein en Capucienenplein. Gratis toegang.
zwembad
Als de zon het hoogst staat, is de redding nabij. Wat geeft er op een zwoele zomerdag meer verkoeling dan een plons in het zwembad? Ook op feestdagen is het zwembad Kapermolen geopend en kan je gaan zwemmen.
pukkelpop
Pukkelpop vindt dit jaar plaats van donderdag 15 augustus tot en met zondag 18 augustus. Extra opgelet dus, want om een veilige uittocht voor de festivalgangers te kunnen garanderen, blijft de Kempische Steenweg afgesloten op maandag 19 augustus.
Zomer in Hasselt
Wat zijn jouw vakantieplannen? Geen zorgen als je niet naar verre oorden trekt, in Hasselt is het heerlijk vertoeven. Er valt altijd wel iets te beleven. Bekijk hier het volledig programma.
nieuwsbrief
Nieuws, acties en evenementen in Hasselt? Je ziet het als eerste met onze nieuwsbrieven. Duid de thema's aan die jou interesseren en schrijf je in.
kaartje noodnummer
Ken je alle noodnummers uit het hoofd? Ben je 100% zeker? Stel het niet op de proef en zorg ervoor dat je alle noodnummers bij de hand hebt. Onze dienst Preventie deelt handige kaartjes in zakformaat uit aan Hasselaren. Bestel snel.

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief