Stad Hasselt

Nieuws

Sport@Hasselt
Hoe ontdek je de favoriete sport voor je zoon of dochter? Kom op zaterdag 26 augustus om 13.30 uur naar Sport@Hasselt op het Kolonel Dusartplein en test alle sporten gratis uit. Ideaal toch! Er is ook een stand met tweedehands sportmateriaal en -kledij.
Boulev'Art
Kom op zaterdag 26 augustus van 17 tot 22 uur naar de avondmarkt 'Boulev'Art' op de Guffenslaan en het Kolonel Dusartplein. Geen fruit- of groentekraampjes, maar er zijn wel boeken, muziek, zeefdruk, keramiek, juwelen, bronswerk, aquarellen.. te koop. Kom rustig snuisteren en genieten van straatanimatie.
markt
De markten op dinsdag en vrijdag aan het Dusartplein verhuizen naar de overkant van de straat tijdens de Virga Jessefeesten. Op de bovengrondse parking geldt dan een parkeerverbod tussen 5 en 15 uur.
zwemmen
Zin om te sporten? In september start onze sportdienst weer met lessenreeksen voor 3- tot 99-jarigen: zwemmen, yoga, aquatraining, turnen… Inschrijven kan vanaf zaterdag 26 augustus. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.
film pixar
Stel het je eens voor: een animatiefilm op een open plek in het bos! Kom het beleven op woensdag 23 augustus van 20.45 tot 21.45 uur in Domein Kiewit. Bestel nu alvast je tickets voor 'Up'.
Be-Alert
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? De stad Hasselt werkt voortaan met het alarmeringssysteem BE-Alert. Schrijf je snel in op BE-Alert en de stad Hasselt kan je dan bij een noodsituatie meteen verwittigen met een e-mail, sms of telefoontje.

fietsgraveeractie
Laat je rijksregisternummer in je fiets graveren! Zo vergroot je de kans dat de politie je fiets kan terugbezorgen na een diefstal. Onze fietsgraveurs staan gratis voor je klaar op dinsdag 22/08 of zaterdag 26/08 tussen 10 en 12 uur aan het Groenplein. Neem je eID mee.