Nieuws

Zomer in Hasselt
Wat zijn jouw vakantieplannen? Geen zorgen als je niet naar verre oorden trekt, in Hasselt is het heerlijk vertoeven. Er valt altijd wel iets te beleven. Bekijk hier het volledig programma.
nieuwsbrief
Nieuws, acties en evenementen in Hasselt? Je ziet het als eerste met onze nieuwsbrieven. Duid de thema's aan die jou interesseren en schrijf je in.
Grote Markt
In de lente van 2020 kan je over een gloednieuwe Grote Markt flaneren. Ook de Kortstraat, Maastrichterstraat, Havermarkt en Hoogstraat krijgen een nieuw uitzicht. De werken starten in september. Wil je de volledige fasering van deze grote werkzaamheden bekijken? Neem dan een kijkje online.
avondmarkt
Op zaterdag 24 augustus van 17 tot 22 uur is er weer een avondmarkt Boulev'Art op de Guffenslaan en het Kolonel Dusartplein. Geen fruit- of groentekraampjes, maar er zijn wel boeken, muziek, zeefdruk, keramiek, juwelen, bronswerk, aquarellen.. te koop. Ko
foodtruck
Noteer vrijdag 30, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september in je agenda. Meer dan 20 mobiele keukentjes toveren het stadpark, aan het Cultuurcentrum, om tot een groot en gezellig openluchtrestaurant met de heerlijkste gerechten uit alle windstreken. Smakelijk!

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief