Stad Hasselt

Nieuws

Be-Alert
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? De stad Hasselt werkt voortaan met het alarmeringssysteem BE-Alert. Schrijf je snel in op BE-Alert en de stad Hasselt kan je dan bij een noodsituatie meteen verwittigen met een e-mail, sms of telefoontje.

Virga Jessefeesten
We zijn alweer zeven jaar verder. De Virga Jessefeesten kleuren in augustus opnieuw onze stad! Woon je in de binnenstad of net erbuiten?
Of kom je naar één van de ommegangen kijken? Alle praktische info kan je hier raadplegen.
markt
De markten op dinsdag en vrijdag aan het Dusartplein verhuizen naar de overkant van de straat tijdens de Virga Jessefeesten. Op de bovengrondse parking geldt dan een parkeerverbod tussen 5 en 15 uur.
doe fabriek
In de Doe-fabriek kunnen alle kinderen van de geboortejaren 2005 tot en met 2011 gedurende de hele zomervakantie terecht. Zonder inschrijving, gratis en voor niets!
speelplein zowiezo
Speelpleinwerking Zowiezo VZW bestaat uit een ploeg enthousiaste animatoren! Ze bieden een toffe zomervakantie voor kinderen, verdeeld over drie leeftijdsgroepen: de kleuters, de lagere schoolkinderen, en voor de tieners is er SpX. Op voorhand inschrijven is niet nodig!