Nieuws

verkiezingen
Op zondag 26 mei 2019 trekken we opnieuw naar de stembus. Dan vinden de Europese, federale en regionale verkiezingen plaats. Elke Belg vanaf de leeftijd van 18 jaar heeft stemplicht. Kan je niet gaan stemmen, bekijk dan hier wat je moet doen als je wel/geen volmacht wilt geven.
buren
Je buren beter leren kennen, dat doe je tijdens de Dag van de Buren op vrijdag 24 mei. We helpen graag een handje. Schrijf je je in voor 6 mei, dan ontvang je van ons een feestpakketje met uitnodigingen.
buitenspeeldag
Op woensdag 24 april vindt de Buitenspeeldag plaats in het Vredespark van Runkst. Op het programma: springkastelen, kampen bouwen, sporten, fietsen... De dienst Jeugd maakt er een onvergetelijke namiddag van.
veegwagen, veegplan
Alle stoepen en straten binnen de grote ring krijgen een grote schoonmaakbeurt. Wanneer de veegwagens in jouw straat komen, parkeer je het best niet op straat. Je riskeert een boete en de takelkosten van je auto. Bekijk hier wanneer de veegwagens langs komen.
pop-up park
De stad Hasselt gaat 21 mobiele ecosystemen plaatsen op verharde plekken binnen de Grote Ring. Dat zijn mobiele (en tijdelijke) containers gevuld met bomen en planten die als het ware als een pop-up parkje zorgen voor meer groen. Waar wil jij een parkje? Plaats een pin op de kaart waar volgens jou een pop-up parkje moet komen.