Stad Hasselt

Nieuws

Sinterklaas
Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint. En wel op zaterdag 5 november om 13.30 uur aan de Kanaalkom. Kan je die dag niet? De Sint is nog wel even in het land en brengt een bezoek aan de bib, de Peuternestjes, de Ruilwinkel en de Speelkaart.
Street Art Vaartstraat
Gratis parkeren dicht bij onze binnenstad? Dat kan nu ook op de nieuwe ‘parking Mouttoren’ aan de Kanaalkom. Het parkeerterrein biedt plaats aan 200 wagens en kan je bereiken via de Vaartstraat.
stroomstad Hasselt
Het Hasselts stadsbestuur organiseert een groepsaankoop Belgische groene stroom en gas voor alle Hasselaren. Hoe meer Hasselaren zich inschrijven voor 31 oktober, hoe scherper het aanbod. Doe je mee?
postbuzz
Weet jij altijd wat er bij jou in de straat gebeurt? Surf naar www.postbuzz.be en geef je postadres in op de site. Meteen krijg je alle nuttige informatie over jouw buurt. Ook jij kan er gratis berichten voor je buren plaatsen. Ga zeker eens kijken.
kerstbuurt
Ook dit jaar gaat Stad Hasselt op zoek naar de mooist versierde Hasseltse kerstbuurt. Wil jij met je straat deelnemen? Schrijf je dan voor 31 oktober 2016 in. De winnende straat wordt beloond met een gezellig straatfeest.
GP Hasselt
Op zaterdag 19 november is het vanaf 10 uur tijd voor de jaarlijkse GP Veldrijden in het Kapermolenpark. Er staan niet minder dan 4 spannende koersen op het programma. Koop je kaarten in voorverkoop aan 10 euro bij dienst Toerisme.
tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Heb jij je tegoed van 2016 al gehaald? Dit kan nog tot eind december 2016!