Nieuws

Nationale feestdag
Op 21 juli vieren we opnieuw de verjaardag van de onafhankelijkheid van België. De feestelijkheden starten om 10 uur met het Te Deum in de St.-Quintinuskathedraal. Een uur later volgt er een bloemenhulde op het Kolonel Dusartplein in aanwezigheid van de Hasseltse Garde Civique en verschillende notabelen. Iedereen is van harte welkom.
Sportkamp
Voor de uitbating van de cafetaria in de sporthal Kuringen zijn we op zoek naar kandidaten. De concessievoorwaarden en het inschrijvingsformulier zijn ter beschikking en kunnen afgehaald of opgevraagd worden.
nieuwsbrief
Nieuws, acties en evenementen in Hasselt? Je ziet het als eerste met onze nieuwsbrieven. Duid de thema's aan die jou interesseren en schrijf je in.
Eten ldc
Een gezonde maaltijd voor een klein prijsje. Niet alleen, maar met gezelschap om je heen. Iedereen kan ervan komen genieten in het Lokaal Dienstencentrum Banneux én Stadspark. Je reserveert op voorhand je plaatsje en na het eten kan je nog deelnemen aan één van de activiteiten die op het programma staan.
droogte
Door de lange droogte is het waterpeil van heel wat waterlopen drastisch gedaald. Omdat dit waterpeil te fel is gezakt is, legt de gouverneur een verbod op om water uit deze waterlopen te onttrekken. Vanaf 11 juli geldt dit verbod ook in het westen van de stad Hasselt.

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief