Stad Hasselt

Nieuws

personeelsdienst
Stad Hasselt werft aan. We zijn op zoek naar een straathoekwerker, werkleider bouwtechnieken en begeleiders kinderopvang. Bezorg ons je sollicitatiebrief en we nodigen je graag uit voor een gesprek.
De kans is groot dat wij de komende dagen op een sneeuwtapijt getrakteerd worden. De strooidiensten staan klaar om uit te rukken. Vergeet je ook niet om je eigen stoep sneeuwvrij te maken?
blokbar
Zoek je een rustige studeerplek? Dan heeft onze jeugddienst de oplossing voor jou: een 'Blokbar' in de Bampslaan, met gratis wifi en véél stopcontacten. Elke dag open van 9 tot 22 uur (tot 31 januari)
voetbal
Ook in het voorjaar verwent de sportdienst 3 tot 18-jarigen met een uitgebreid aanbod van sportkampen. Interesse? Hou je dan op zaterdag 28 januari klaar om in te schrijven. Woon je niet in Hasselt? Dan kan je je inschrijven vanaf maandag 30 januari.
Bert & Hert
Heb je 15 minuutjes tijd om onze enquête in te vullen? Help ons dan om van Hasselt een leuke en kindvriendelijke stad te maken. Want waar het goed is om te wonen voor een kind, daar is het toch ook goed voor volwassenen? Het stadsbestuur is benieuwd naar jouw mening.