Nieuws

verkiezingen
Op zondag 26 mei 2019 trekken we opnieuw naar de stembus. Kan je niet gaan stemmen? Bekijk dan hier wat je moet doen als je wel/geen volmacht wilt geven. Ben je je kiesbrief kwijt, dan kan je een duplicaat aanvragen.
Live in Hasselt
Music maestro! Op zaterdag 25 mei wordt de hele binnenstad vanaf 19 uur overspoeld met livemuziek. Op 20 locaties geniet je van de meest uiteenlopende muziekgenres, helemaal gratis. Heb je er nog niet genoeg van? Ook op zondagnamiddag is het Live in Hasselt!
affiche fuif
De jeugddienst organiseert ook dit jaar 'Cabaskesrock', de allereerste fuif van vele Hasseltse kinderen! Deze fuif is voor kinderen van het 5de en 6de leerjaar van Hasseltse scholen en gaat door op donderdag 6 juni in de Versuz.
kaartje noodnummer
Ken je alle noodnummers uit het hoofd? Ben je 100% zeker? Stel het niet op de proef en zorg ervoor dat je alle noodnummers bij de hand hebt. Onze dienst Preventie deelt handige kaartjes in zakformaat uit aan Hasselaren. Bestel snel.
nieuwsbrief
Nieuws, acties en evenementen in Hasselt? Je ziet het als eerste met onze nieuwsbrieven. Duid de thema's aan die jou interesseren en schrijf je in.

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief