Nieuws

Sinterklaas
Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint. En wel op zaterdag 3 november. Kom Sinterklaas en zijn Pieten verwelkomen aan de Kanaalkom, waar hij aanmeert om 14 uur. Na de grootse aankomst vertrekt de Sint met zijn Pieten richting stadhuis.
jeneverfeesten
De Jeneverfeesten in Hasselt staan garant voor een uitbundig stadsfeest. Op zaterdag 20 en zondag 21 oktober is het weer zover: het grootste feest in het kleinste glaasje. Bekijk hier het programma en de parkeertips.
speelplein
Neem je agenda bij de hand en begin al maar te plannen. Onze dienst Jeugd, Sport en Cultuur organiseren tijdens de vakantie een divers aanbod aan sportkampen, workshops, jeugdkampen... In hun brochure lees je het allemaal.
fietsen
Stad Hasselt lanceert een groepsaankoop elektrische fietsen, bakfietsen, plooifietsen en steps. Woon, werk of studeer je in Hasselt? Dan kan je deelnemen. Schrijf je nu vrijblijvend in en beslis in februari of de offerte de moeite is. Tip: Hoe meer personen zich inschrijven, hoe beter de prijs.
Nacht van de duisternis
Op zaterdag 20 oktober dooft Hasselt ’s avonds de lichten voor de ‘Nacht van de duisternis’. Met deelname aan deze campagne willen we de impact van lichtvervuiling in de kijker plaatsen.