Titel

Scholen en opvang

voetbal
Ook in het voorjaar verwent de sportdienst 3 tot 18-jarigen met een uitgebreid aanbod van sportkampen. Interesse? Hou je dan op zaterdag 28 januari klaar om in te schrijven. Woon je niet in Hasselt? Dan kan je je inschrijven vanaf maandag 30 januari.
blokbar
Zoek je een rustige studeerplek? Dan heeft onze jeugddienst de oplossing voor jou: een 'Blokbar' in de Bampslaan, met gratis wifi en véél stopcontacten. Elke dag open van 9 tot 22 uur (tot 31 januari)
kind
Lawaai, gevoelens, stemmingen... Hoogsensitieve kinderen pikken alles op. Hoe kan je er als ouder of opvoeder mee omgaan? De infoavond ‘Hoogsensitiviteit’ gaat door op woensdag 1 februari. Je deelname is gratis. Schrijf je wel even op voorhand in.
Onthaalouder in Hasselt
Om ervoor te zorgen dat er genoeg opvangplekken voor kinderen beschikbaar zijn, investeert het stadsbestuur extra in onthaalouders. Via een nieuw subsidiereglement wil het voor 200 extra plaatsen zorgen bij Hasseltse onthaalouders.
Bert & Hert
Heb je 15 minuutjes tijd om onze enquête in te vullen? Help ons dan om van Hasselt een leuke en kindvriendelijke stad te maken. Want waar het goed is om te wonen voor een kind, daar is het toch ook goed voor volwassenen? Het stadsbestuur is benieuwd naar jouw mening.

Contacteer webmaster