Titel

Scholen en opvang

Doefabriek
Onze jeugddienst heeft in juli en augustus een eigen vakantieaanbod. In de Doe-fabriek kunnen kinderen knutselen, kampen bouwen, een spel spelen, sporten en/of rustig genieten. De voordelen? Je moet niet op voorhand inschrijven én het is gratis.
speelplein
Neem je agenda bij de hand en begin al maar te plannen. Onze dienst Jeugd, Sport en Cultuur organiseren tijdens de vakantie een divers aanbod aan sportkampen, workshops, jeugdkampen... In hun brochures lees je het allemaal.
Affiche
Hoe ontdek je de favoriete sport voor je zoon of dochter? Kom op zaterdag 31 augustus om 13.30 uur naar de sportbeurs 'Sport@Hasselt' op het Kolonel Dusartplein en test alle sporten gratis uit. Ideaal toch?!
bus
Ben je tussen 6 en 20 jaar, met een domicilie in Hasselt? Dan doet de Stad Hasselt je een Buzzy Pazz cadeau. Goed voor een jaar lang gratis reizen met bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen! Vraag je gratis busabonnement hier aan.
Kinderen op de fiets
Elk kind heeft recht op een fiets in de juiste maat. Heb je een fiets die door anderen kan gebruikt worden? Wil je meehelpen aan het uitbaten van de fietsbibliotheek? Of wil je voor een lage prijs fietsen herstellen? Geef een seintje!

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief