Titel

Scholen en opvang

Hasselt in het Wit
Ook dit jaar steken we de binnenstad in een onweerstaanbaar kerstkleedje. Shoppen, kerst beleven, gezellig samenzijn... Het kan allemaal, in een feeëriek kader. Niet alleen in Winterland, ook in de stadskern. Er is animatie in overvloed.
grootouder met kleinkind
Ben je oma of opa van één of meer bengels? En wil je wel eens samen met je kleinkind sporten en bewegen. Blokkeer dan snel woensdag 21 december in je agenda. Dan is er een gratis 'multimove'-instuif in de sporthal van de PXL, Vilderstraat 5.
kind
Lawaai, gevoelens, stemmingen... Hoogsensitieve kinderen pikken alles op. Hoe kan je er als ouder of opvoeder mee omgaan? De infoavond ‘Hoogsensitiviteit’ gaat door op woensdag 1 februari. Je deelname is gratis. Schrijf je wel even op voorhand in.
alleenstaande ouder
Je kind(eren) helemaal alleen opvoeden, dat is niet altijd evident. Kom op 12 december naar de gratis lezing van een erkend bemiddelaar in familiezaken voor tips en info.
Onthaalouder in Hasselt
Om ervoor te zorgen dat er genoeg opvangplekken voor kinderen beschikbaar zijn, investeert het stadsbestuur extra in onthaalouders. Via een nieuw subsidiereglement wil het voor 200 extra plaatsen zorgen bij Hasseltse onthaalouders.

Contacteer webmaster