Aanvraag buzzypazz (geldig in 2019)

De stad Hasselt doet alle 6- tot 20 jarigen (met een domicilie in Hasselt) een Buzzy Pazz-abonnement cadeau. Goed voor een jaar lang gratis reizen met bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen!

Of het abonnement automatisch wordt opgeladen op je Mobibkaart of jij het zelf moet aanvragen bij de stad Hasselt is afhankelijk van jouw antwoord op onderstaande vragen.

 • Ben je in 2018/2019 verhuisd naar Hasselt of ben je 6 jaar geworden?
  • Ja, Vul dan snel dit aanvraagformulier in en vraag je gratis buzzypazz aan.
  • Neen. Beantwoord ook de volgende vraag 'Heb je al een Mobibkaart?'
   • neen= Vul snel dit aanvraagformulier in en vraag je gratis buzzypazz aan. Enkele weken na je aanvraag, ontvang je een MOBIB-kaart. Dit is een soort van bankkaart waarop je vervoerbewijzen kan laden. Jouw Buzzy Pazz-abonnement staat alvast op deze MOBIB-kaart
   • ja = We laden je abonnement van 2019 automatisch op je Mobib-kaart.

Je gratis busabonnement is geldig tot eind december 2019 (of tot de dag dat je 20 jaar wordt). De MOBIB-kaart blijft langer geldig. Gooi deze dus niet weg. Wordt de actie met de gratis busabonnementen volgend jaar verlengd, dan laadt De Lijn automatisch je nieuwe abonnement op je Mobib-kaart.

Je kan enkel een Buzzy Pazz-abonnement aanvragen indien je akkoord gaat met de privacyvoorwaarden van de stad Hasselt én de voorwaarden van De Lijn. Dit akkoord is nodig om met jouw persoonsgegevens een MOBIB-kaart aan te maken. Om misbruik tegen te gaan, staat ook je foto op de MOBIB-kaart. Via jouw akkoord geef je de toestemming dat De Lijn je foto uit het rijksregister hiervoor gebruikt.

Ter info: Je kan een duplicaat aanvragen via de website van De Lijn indien je je Mobib-kaart kwijt bent.

Ik vraag een Buzzy Pazz aan voor:
Gegevens van het kind
* Voor een gratis buzzypazz van de stad Hasselt moet je kind gedomicilieerd zijn in Stad Hasselt.
Noteer de 11 cijfers zonder tekens. (99.07.24-052.47 schrijf je als 99072405247)
Gegevens van de aanvragende ouder
Jouw gegevens
Noteer de 11 cijfers zonder tekens. (99.07.24-052.47 schrijf je als 99072405247)
Toestemming
Akkoord