Titel

Bestuur

stadhuis ruwbouw
Op zondag 7 mei, tussen 10 en 17 uur, ben je welkom op drie belangrijke werven in de stad. Het nieuwe stadhuis is daar één van. De ruwbouw is net klaar en je kan helemaal naar boven tot de op de zevende verdieping. Open Wervendag is volledig gratis, inschrijven is niet nodig.
Wist je al dat het op vrijdag 26 mei 'Dag van de Buren' is? Verzamel met je buren op de stoep, oprit of een pleintje... en ga gezellig samenzitten. Doe je mee? Schrijf jouw straat dan voor 5 mei in en maak kans op een vuurkorf of een muzikaal optreden.
kathedraal
Hoe denk jij over jouw stad en jouw buurt? Dat willen de stad Hasselt en de Vlaamse overheid graag weten. Wat is kan beter, wat is goed? Dan kan ze er iets - of juist niets - aan veranderen. Daarom zullen 1450 bij toeval uitgekozen Hasselaren begin mei een vragenlijst in de bus krijgen.

kapermolen
Het ontwerp voor het vernieuwde Kapermolenpark is klaar! Hasselaren konden de afgelopen maanden hun ideeën posten via een participatieplatform. Die zijn nu verwerkt en vertaald naar een concreet ontwerpplan. Begin 2018 starten de werken.

Contacteer webmaster