Titel

Bestuur

digitaal loket
Op bezoek in het stadhuis, zonder je eigen huis te verlaten? Het kan! Online kan je vanaf nu 14 officiële attesten uit het bevolkingsregister opvragen. Na enkele minuten vind je de aangevraagde documenten in je mailbox terug.
Via het digitale platform http://kapermolen.hasselt.be konden burgers hun ideeën posten en zo actief meewerken aan het nieuwe ontwerpplan. Met op korte tijd 1.600 unieke bezoekers, 105 ideeën en 1.524 stemmen bleek dit een aanpak die de Hasselaar wel kon smaken… en nu dus ook de jury van Agoria.
Solarstad Hasselt
Onder de naam 'Solarstad Hasselt' maken we je graag 'warm' voor zonne-energie. Daarom lanceert stad Hasselt een groepsaankoop zonnepanelen. Goed voor het milieu én de portemonnee! Interesse? Kom zeker langs op één van de infosessies in je buurt.
kapermolen
Het ontwerp voor het vernieuwde Kapermolenpark is klaar! Hasselaren konden de afgelopen maanden hun ideeën posten via een participatieplatform. Die zijn nu verwerkt en vertaald naar een concreet ontwerpplan. Begin 2018 starten de werken.
HOGEVIJF Campus Banneux
HOGEVIJF, de seniorenwerking van OCMW Hasselt, bouwt aan jouw toekomst. Ze openen twee nieuwe zorgcampussen in de stad. Campus Banneux en Campus Stadspark met 120 en 150 spiksplinternieuwe woongelegenheden. Je vindt er alles om in alle rust, comfort en gezelligheid van je oude dag te kunnen genieten.

Contacteer webmaster