Titel

Bestuur

Nieuws
gemeenteraad
Elke maand vinden de debatten van de commissie, gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn plaats in de raadzaal van het stadhuis 't Scheep. De vergaderingen zijn openbaar. Kom ze volgen. Iedereen is welkom! Je kan de vergadering ook volgen zonder je huis te verlaten. Volg het hier live.
erasmus
Ben je een jonge Hasselaar tussen 15 en 23 jaar? Ben je geïnteresseerd in klimaat, ecologie en natuur? En ben je vrij van 17 tot en met 24 augustus? Dan is het Erasmus+project in het Duitse Detmold misschien iets voor jou!
Be-Alert
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? De stad Hasselt werkt met het alarmeringssysteem BE-Alert. Schrijf je snel in op BE-Alert en de stad Hasselt kan je dan bij een noodsituatie meteen verwittigen met een e-mail, sms of telefoontje.
droogte
Door de lange droogte is het waterpeil van heel wat waterlopen drastisch gedaald. Omdat dit waterpeil te fel is gezakt is, legt de gouverneur een verbod op om water uit deze waterlopen te onttrekken. Er geldt momenteel een verbod om water te capteren uit alle onbevaarbare waterlopen in de stad Hasselt.

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief