Contact

Algemeen

Stad Hasselt         
Limburgplein 1, 3500 Hasselt
Tel. 011 23 90 00
E-mail info@hasselt.be  
BTWnummer: 0207 466 964

OCMW Hasselt
Limburgplein 1 A, 3500 Hasselt
Tel. 011 23 90 00
E-mail info.ocmw@hasselt.be

Digitaal loket

Heel wat diensten en producten kan je makkelijk regelen via je PC, tablet of smartphone. Die zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar. Kijk dus eerst online voordat je misschien onnodig naar het stadhuis komt.

Vragen, klachten of meldingen

Heb je een vraag, klacht of wil je iets melden? Vul dan dit online meldingsformulier in en wij zoeken uit welke dienst jouw vraag, klacht, of melding het beste kan beantwoorden.

Openingsuren stadsdiensten

Afspraak maken met een stadsdienst

De meeste diensten in stadhuis 't Scheep werken op afspraak. 

  • Bij de dienst Bevolking en dienst Burgerlijke stand kan je zonder afspraak terecht van 9 tot 12.30 uur. Wil je in de namiddag langskomen? Dan heb je een afspraak nodig. Je kan gemakkelijk online een afspraak maken. Selecteer het product dat jij nodig hebt en ontdek de nog beschikbare uren. Ook afspraken annuleren en verzetten verloopt vlot via dezelfde online toepassing. Je kan ook telefonisch een afspraak vastleggen via 011 23 90 00. 
     
  • De meeste administratieve stadsdiensten werken op afspraak. Wil je langskomen? Maak dan eerst een afspraak met de gewenste stadsdienst.

Stadhuis 't Scheep

De Stad- en OCMW-diensten ontvangen je met open armen in het stadhuis 't Scheep op het Limburgplein. Eén locatie waar je kan rekenen op efficiënte dienstverlening in een modern jasje. Makkelijk voor ons als organisatie én voor jou als inwoner. Opgelet! Honden zijn niet toegelaten in het gebouw.

Bestuur

Maak een afspraak met de burgemeester of schepen (voorzitter of lid van het vast bureau) en bespreek hoe jouw idee of voorstel het efficiëntst op de vergaderagenda kan komen.

Samenstelling bestuur