Gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn: agenda en verslagen

installatie gemeenteraad 2019

Volg de vergadering

Live volgen
Omwille van corona kunnen we niet garanderen dat u de vergaderingen live kan bijwonen. U kan ze echter wel volgen via onderstaande linken:

Volg hier de livestream van de Commissie van 18 oktober 2021

Volg hier de livestream van de Gemeenteraad en RMW van 26 oktober 2021

Iedereen is welkom
Elke maand – behalve in juli en augustus – vinden de debatten van de commissie, gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn plaats in de raadzaal van het stadhuis 't Scheep in de Kezerreme op het Limburgplein. De raad voor maatschappelijk welzijn start om 20 uur en aansluitend daarop volgt de gemeenteraad. De vergaderingen zijn openbaar. Zolang de coronamaatregelen gelden, kunnen ze via livestream gevolgd worden. Zodra de maatregelen in die zin aangepast worden, ben je opnieuw fysiek welkom in de Kezerreme!


Wat wordt er besproken / beslist tijdens de vergadering?
Wil je enkel de agendapunten van een bepaalde vergadering raadplegen, kies dan voor ‘Kalender’. In de balkjes bovenaan kan je het orgaan, de maand en het jaartal van de vergadering die je zoekt ingeven. Klik op het orgaan in de kalender om de agendapunten te bekijken. Klik in de ‘Kalender’ op de zitting: klik vervolgens op ‘lees het verslag’ en ‘webcast’.

Bekijk hier de agenda of het verslag

Wil je verslagen, ouder dan 2019, inkijken of maandelijks de agendapunten in je mailbox ontvangen? Mail naar de dienst Secretariaat en we helpen je graag verder.

Doof of slechthorend
Ben je doof of slechthorend? Mail naar de dienst Secretariaat met het verzoek om een geschreven verslag van één of meerdere agendapunten te ontvangen.

Wat mag wel/niet
Ontdek in het huishoudelijk reglement wat de regels zijn voor deze vergaderingen.

Wanneer en waar

Commissievergadering - om 18.30 uur in de raadzaal van het stadhuis (Kezerreme) op het Limburgplein.

  • Maandag 20 september 2021
  • Maandag 18 oktober 2021
  • Maandag 15 november 2021
  • Maandag 13 december 2021

Raad voor maatschappelijk welzijn (vroeger OCMW-raad) - om 20 uur & Gemeenteraad (aansluitend op de raad voor maatschappelijk welzijn) in de raadzaal van het stadhuis (Kezerreme) op het Limburgplein.

  • Dinsdag 28 september 2021
  • Dinsdag 26 oktober 2021
  • Dinsdag 23 november 2021
  • Dinsdag 21 december 2021 (incl. begroting 19 uur)

 

Contact