Titel

Zorg en OCMW

Zicht nieuw stadhuis
Op maandag 27 augustus 2018 verhuizen de stads- en OCMW-diensten naar de nieuwe stadskantoren aan het Limburgplein. De werken aan de oude rijkswachtkazerne en de achterliggende nieuwbouw schieten goed op, maar namen kregen de gebouwen nog niet. Jij mag ze mee bedenken! Geef snel jouw suggesties door.
Hasselt zorgstad
De juiste gezondheidszorg, voor elke Hasselaar, in elke levensfase. Dat is het doel van ‘Hasselt Zorgstad’. Meer dan 100 ambassadeurs verenigen zich hiervoor op het gelijknamige online platform. Door te verbinden, in gesprek te treden en samen projecten op te starten wordt één plus één drie! Zo kan je zo lang mogelijk gezond blijven in eigen stad en krijg je de juiste zorg wanneer nodig.
Warmtekaart
Afgelopen jaar vloog een vliegtuigje met een warmtegevoelige camera over alle daken in Hasselt. Met al die gegevens werd een thermografische kaart samengesteld, waarop je kan zien hoe goed jouw dak geïsoleerd is. Blauw of groen is goed nieuws. Geel, oranje of rood betekent dat er nog werk aan de winkel is. Bekijk hier jouw resultaat.
tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Vanaf 5 februari kan je je tegoed van 2018 in de winkels afhalen!

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: