Titel

Zorg en OCMW

solarstad
Stad Hasselt lanceert een nieuwe groepsaankoop zonnepanelen. Goed voor het milieu én voor jouw portemonnee. Hoe meer Hasselaren zich inschrijven, hoe beter de prijs. Interesse? Schrijf je vrijblijvend in voor 26 april en beslis erna of de offerte de moeite is.
Beeld Gezond tHuis
De campagne ‘Gezond en veilig thuis’ geeft het goede voorbeeld. Je leert tijdens een gratis interactieve rondleiding in onze demonstratiewoning een aantal knelpunten en gezondheidsrisico’s herkennen. We geven je gemakkelijke en goedkope oplossingen om jouw woning gezonder en veiliger te maken. Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor één van de rondleidingen op 20, 25 of 28 april.
FJC
In heel wat relaties en gezinnen zijn er problemen. In 1 op de 7 relaties is er zelfs sprake van geweld. Gelukkig staan slachtoffers er niet alleen voor. Het Family Justice Center is een warme plek waar alle hulp en ondersteuning - politie, justitie en hulpverlening - op één locatie aanwezig zijn.
Levensloop
Op 28 & 29 april komt het Hasselts verenigingsleven in beweging voor Levensloop. Verschillende teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond de atletiekpiste van het sportcentrum Kiewit. De opbrengst gaat volledig naar de Stichting tegen Kanker.
Hasselt zorgstad
De juiste gezondheidszorg, voor elke Hasselaar, in elke levensfase. Dat is het doel van ‘Hasselt Zorgstad’. Meer dan 100 ambassadeurs verenigen zich hiervoor op het gelijknamige online platform. Door te verbinden, in gesprek te treden en samen projecten op te starten wordt één plus één drie! Zo kan je zo lang mogelijk gezond blijven in eigen stad en krijg je de juiste zorg wanneer nodig.
vrijwilliger
Schenk eens wat vrije tijd. Registreer je als vrijwilliger op onze nieuwe website. Personen met goesting in vrijwilligerswerk geven hun beschikbaarheid, interesses en talenten in én organisaties plaatsen hier hun vacatures. Via één druk op de knop vind je je match.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: