Titel

Zorg en OCMW

HOGEVIJF Campus Banneux
HOGEVIJF, de seniorenwerking van OCMW Hasselt, bouwt aan jouw toekomst. Ze openen twee nieuwe zorgcampussen in de stad. Campus Banneux en Campus Stadspark met 120 en 150 spiksplinternieuwe woongelegenheden. Je vindt er alles om in alle rust, comfort en gezelligheid van je oude dag te kunnen genieten.
tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Vanaf 13 februari kan je je tegoed van 2017 in de winkels afhalen!

earth hour
Ook dit jaar doet Hasselt mee met Earth Hour. Dat is een symbolische actie, in de strijd tegen klimaatverandering en voor de bescherming van onze planeet. We doven dan de openbare verlichting voor een uurtje. Dat gebeurt op zaterdag 25 maart van 20.30 tot 21.30 uur. Doe jij thuis met ons mee?
zwerfvuil
Zwerfvuil langs onze wegen in de natuur, wie ergert er zich niet aan? Toch zijn er weinigen die beslissen er zelf tegen te strijden. Treed in de voetsporen van Sofia en claim je stukje Hasselt in ruil voor e-portemonnee punten.
Leg die tablet aan de kant, zet je spelcomputer en televisie uit! Want op woensdag 19 april is de jaarlijkse Buitenspeeldag is.Plaats van afspraak is het Kapermolenpark, van 13 tot 17 uur. De Jeugddienst heeft het een en ander in petto om er een onvergetelijke namiddag van te maken.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: