Titel

Zorg en OCMW

HOGEVIJF Campus Banneux
HOGEVIJF, de seniorenwerking van OCMW Hasselt, bouwt aan jouw toekomst. Ze openen twee nieuwe zorgcampussen in de stad. Campus Banneux en Campus Stadspark met 120 en 150 spiksplinternieuwe woongelegenheden. Je vindt er alles om in alle rust, comfort en gezelligheid van je oude dag te kunnen genieten.
tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Vanaf 13 februari kan je je tegoed van 2017 in de winkels afhalen!

virga jessefeesten
De Virga Jesseommegang trekt tussen 5 en 20 augustus door de straten van Hasselt. Wil je ook graag één van de 2000 deelnemers zijn of wil je je nuttig maken achter de schermen? We vernemen het graag. Schrijf je snel in.
De Nieuwe Hasselaar
De Nieuwe Hasselaar' doet zijn naam deze maand bijzondere eer aan. Ons stadsmagazine is gloednieuw. Het is voortaan kleiner, dikker, levendiger, milieuvriendelijker... Je leest het digitaal via hasselt.be. Het overzicht van wachtdiensten vind je voortaan digitaal op www.hasselt.be/wachtdiensten
zwerfvuil
Zwerfvuil langs onze wegen in de natuur, wie ergert er zich niet aan? Toch zijn er weinigen die beslissen er zelf tegen te strijden. Treed in de voetsporen van Sofia en claim je stukje Hasselt in ruil voor e-portemonnee punten.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: