Titel

Zorg en OCMW

hortensia
Bestel je plantje voor 30 april. Het plantje afhalen kan op zaterdag 13 mei, op de Centrale Werkplaatsen, tussen 8 en 14 uur. Samen zorgen we voor een kleurrijk Hasselt tijdens de Virga Jessefeesten.
tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Vanaf 13 februari kan je je tegoed van 2017 in de winkels afhalen!

fietsen
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu elke donderdag doen. De Sportdienst organiseert van april tot oktober, elke week een ‘gratis’ fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Iedereen is welkom. Schrijf je snel in.
maria
Op 7 mei 2017 zetten een aantal religieuze en levensbeschouwelijke gemeenschappen in de Banneuxwijk hun deuren open voor het grote publiek. Wil je deelnemen aan onze begeleide wijkwandeling vanaf 13.45 uur? Schrijf je dan snel in.
zwerfvuil
Zwerfvuil langs onze wegen in de natuur, wie ergert er zich niet aan? Toch zijn er weinigen die beslissen er zelf tegen te strijden. Treed in de voetsporen van Sofia en claim je stukje Hasselt in ruil voor e-portemonnee punten.
Wist je al dat het op vrijdag 26 mei 'Dag van de Buren' is? Verzamel met je buren op de stoep, oprit of een pleintje... en ga gezellig samenzitten. Doe je mee? Schrijf jouw straat dan voor 5 mei in en maak kans op een vuurkorf of een muzikaal optreden.
meiavondviering Hasselt
Het is lente en dat gaan we vieren. Op zondag 30 april is het feest. We planten dan traditiegetrouw een meiboom onder luid tromgeroffel. Dit jaar vindt het hele gebeuren plaats aan het Van Veldekeplein. En dus niet meer op de Grote Markt.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: