Titel

Zorg en OCMW

Hasselt in het Wit
Ook dit jaar steken we de binnenstad in een onweerstaanbaar kerstkleedje. Shoppen, kerst beleven, gezellig samenzijn... Het kan allemaal, in een feeëriek kader. Niet alleen in Winterland, ook in de stadskern. Er is animatie in overvloed.
seniorenfeest in Hasselt
Het seniorenfeest was duidelijk een schot in de roos. Het is al een paar jaar een traditie dat de stedelijke Seniorenadviesraad de Vlaamse Ouderenweek opent met een feestnamiddag. Bekijk hier het fotoalbum.
kerstbuurt
Jaarlijks gaan wij op zoek naar de meest sfeervolle kerststraat van Hasselt. Ook jij hebt een stem! Althans, als je op woensdag 28 december plaatsneemt in één van de drie gratis bussen. Schrijf je snel in.
OCMW Hasselt
Vrijwilligers maken ouder worden een stukje warmer en gelukkiger. Ben je regelmatig een paar uurtjes vrij en spreekt vrijwilligerswerk jou aan? Kom dan naar één van onze infomomenten, bel of mail om je kandidaat te stellen.
warmathon
Lopen voor je conditie en tegelijk voor het goede doel. Dat kan op maandag 19 december van 14 tot 20 uur in Sportcentrum Kiewit tijdens de Warmathon. Je betaalt 15 euro om deel te nemen en steunt hiermee de meer dan 1000 goede doelen van Music for Life. Loop je mee?
grootouder met kleinkind
Ben je oma of opa van één of meer bengels? En wil je wel eens samen met je kleinkind sporten en bewegen. Blokkeer dan snel woensdag 21 december in je agenda. Dan is er een gratis 'multimove'-instuif in de sporthal van de PXL, Vilderstraat 5.
winterland
Ook dit jaar transformeert het Kolonel Dusartplein in een winterwonderland. Van 19 november tot 8 januari is Winterland dagelijks geopend tot 22 uur en de Winterland-lounge tot 24 uur. Je kan er een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman.
potloden
Kunstcafé de Magneet in Ter Hilst is op zoek naar materiaal om te schilderen en te tekenen. Heb je nog materiaal dat je niet meer gebruikt? Bel dan naar onze wijkwerkster Murside Demirsoy, 0470 17 36 17.
kind
Lawaai, gevoelens, stemmingen... Hoogsensitieve kinderen pikken alles op. Hoe kan je er als ouder of opvoeder mee omgaan? De infoavond ‘Hoogsensitiviteit’ gaat door op woensdag 1 februari. Je deelname is gratis. Schrijf je wel even op voorhand in.
alleenstaande ouder
Je kind(eren) helemaal alleen opvoeden, dat is niet altijd evident. Kom op 12 december naar de gratis lezing van een erkend bemiddelaar in familiezaken voor tips en info.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: