Titel

Zorg en OCMW

tegoed huisvuilzakken
In ruil voor de huisvuilbelasting die je betaalt, heb je elk jaar recht op een tegoed huisvuilzakken. Tot eind december kan je je tegoed van 2017 in de winkels afhalen!

fietsgraveeractie
Laat je rijksregisternummer in je fiets graveren! Zo vergroot je de kans dat de politie je fiets kan terugbezorgen na een diefstal. Onze fietsgraveurs staan gratis voor je klaar op dinsdag 22/08 of zaterdag 26/08 tussen 10 en 12 uur aan het Groenplein. Neem je eID mee.
zwerfvuil
Zwerfvuil langs onze wegen in de natuur, wie ergert er zich niet aan? Toch zijn er weinigen die beslissen er zelf tegen te strijden. Treed in de voetsporen van Sofia en claim je stukje Hasselt in ruil voor e-portemonnee punten.
markt
Aan het station kan je nog op twee zaterdagen - 23 september en 21 oktober, telkens vanaf 9 uur - de boerenmarkt MARTA Hasselt ontdekken. Een markt om producten van lokale boeren te kopen, iets te eten en gezellig te blijven hangen. Een bezoekje waard!
Be-Alert
Een grote brand, een overstroming of een stroomonderbreking? De stad Hasselt werkt voortaan met het alarmeringssysteem BE-Alert. Schrijf je snel in op BE-Alert en de stad Hasselt kan je dan bij een noodsituatie meteen verwittigen met een e-mail, sms of telefoontje.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: