Titel

Vrije tijd

Nieuws
stadhuis ruwbouw
Op zondag 7 mei, tussen 10 en 17 uur, ben je welkom op drie belangrijke werven in de stad. Het nieuwe stadhuis is daar één van. De ruwbouw is net klaar en je kan helemaal naar boven tot de op de zevende verdieping. Open Wervendag is volledig gratis, inschrijven is niet nodig.
sportcursus
Je wilt je kinderen laten sporten, maar welke sport kies je dan? Kinderen en jongeren tot 16 jaar kunnen van 15 april tot 15 mei gratis proefdraaien bij tal van Hasseltse sportclubs. We hebben ze allemaal voor je opgelijst. Veel sportplezier!
Wist je al dat het op vrijdag 26 mei 'Dag van de Buren' is? Verzamel met je buren op de stoep, oprit of een pleintje... en ga gezellig samenzitten. Doe je mee? Schrijf jouw straat dan voor 5 mei in en maak kans op een vuurkorf of een muzikaal optreden.
maria
Op 7 mei 2017 zetten een aantal religieuze en levensbeschouwelijke gemeenschappen in de Banneuxwijk hun deuren open voor het grote publiek. Wil je deelnemen aan onze begeleide wijkwandeling vanaf 13.45 uur? Schrijf je dan snel in.
fietsen
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu elke donderdag doen. De Sportdienst organiseert van april tot oktober, elke week een ‘gratis’ fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Iedereen is welkom. Schrijf je snel in.

Contacteer webmaster