Titel

Vrije tijd

Nieuws
postbuzz
Weet jij altijd wat er bij jou in de straat gebeurt? Surf naar www.postbuzz.be en geef je postadres in op de site. Meteen krijg je alle nuttige informatie over jouw buurt. Ook jij kan er gratis berichten voor je buren plaatsen. Ga zeker eens kijken.
zwembad
Heeft je kind nog geen zwemdiploma? Neem dan deel aan onze testdag op maandag 31 oktober. Zo weet je meteen tot welke niveaugroep jouw kind behoort en verloopt je inschrijving voor de sportcursus van januari tot maart 2017 vlotjes.
bamstat
De Hasseltse stationsbuurt heeft een metamorfose ondergaan. Met 5 pop-up-winkels, kunstatelier en tal van activiteiten op de Bampslaan en het Stationsplein is er een nieuwe dynamiek in dit deel van de stad. Zeker een bezoekje waard!
kindertheater
Zoek je nog een leuke activiteit voor kinderen vanaf 4 jaar? Dan kan je op maandag 30 oktober, gratis naar ons kindertheater in de Banneuxwijk! Reserveer nu alvast een plaatsje!
Elke Hasselaar en universiteit- of hogeschoolstudent in Hasselt kan met de pas gratis naar musea en krijgt tal van kortingen bij vrijetijdsactiviteiten. Je betaalt 6 euro voor een pas geldig tot 1 april 2017.
kerstbuurt
Ook dit jaar gaat Stad Hasselt op zoek naar de mooist versierde Hasseltse kerstbuurt. Wil jij met je straat deelnemen? Schrijf je dan voor 31 oktober 2016 in. De winnende straat wordt beloond met een gezellig straatfeest.
Yesmobiel Virga Jessefeesten
Tien maanden nog. Dan houden de Virga Jessefeesten onze stad weer helemaal in de ban, zoals ze dat eens om de zeven jaar doen. Naast de religieuze beleving – de ommegang zelf – staat ontmoeting centraal, van 6 tot 20 augustus 2017! Wil je er graag deel van uit maken? Zeg dan nu al ‘ja’, of beter ‘Virga Yes!’. Dat kan onder andere in de #VirgaYesMobiel.

Contacteer webmaster