Titel

Vrije tijd

Nieuws
fietsen
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu elke donderdag doen. De Sportdienst organiseert van april tot oktober, elke week een ‘gratis’ fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Iedereen is welkom. Schrijf je snel in.
sportnacht van de vrouw
Kom op vrijdag 2 juni naar de Sportnacht van de Vrouw in sporthal Alverberg! Van 17 uur tot middernacht kan je sportsessies van telkens 30 minuten volgen. ‘Cooling down’ kan aan de cava- en cocktailbar, met gezonde hapjes. Je krijgt een goodiebag en maakt elk uur kans op een leuke prijs. Koop je inkomticket in voorverkoop aan 4 euro.

zwemmen
Ook in de zomervakantie verwent de Hasseltse sportdienst 3 tot 18-jarigen met een uitgebreid aanbod sportkampen. Interesse? Hou je dan op zaterdag 20 mei klaar om in te schrijven. Woon je niet in Hasselt? Dan kan je je inschrijven vanaf maandag 22 mei.
markt
Aan het station kan je op vier zaterdagen - 20 mei, 17 juni, 23 september en 21 oktober, telkens vanaf 9 uur - de boerenmarkt MARTA Hasselt ontdekken. Een markt om producten van lokale boeren te kopen, iets te eten en gezellig te blijven hangen. Een bezoekje waard!
shopup
Kom je winkelen in Hasselt? Maak het je dan extra gemakkelijk en kom langs in onze pop-upwinkel ‘ShopUp’ op de Grote Markt (nr 15). Je kan er je tassen bewaakt achterlaten, je nieuwe outfit aandoen, even uitrusten met gratis Wifi, je baby een nieuwe luier aandoen of borstvoeding geven...
Live in Hasselt
Music maestro! Op zaterdag 27 mei wordt de hele binnenstad vanaf 20 uur overspoeld met livemuziek. Op 20 locaties geniet je van de meest uiteenlopende muziekgenres, helemaal gratis. Heb je er nog niet genoeg van? Ook op zondagnamiddag is het Live in Hasselt!
Kadetjesplein
Niet alleen het Kapermolenpark zorgt voor het groen in de binnenstad. Gelukkig maar! Er zijn nog vele kleine, gezellige parkjes. In totaal kan je binnen de Grote Ring zo’n 9.700 bomen tellen. Zin om op ontdekkingstocht te gaan? Schrijf je in voor een natuurwandeling op 14,21,28 mei en 11 juni.

Contacteer webmaster