Titel

Vrije tijd

Nieuws
Aquagym
Een hele zomer niet sporten? Dàt kan niet de bedoeling zijn. De Sportdienst zorgt ook tijdens de zomermaanden voor een sportief aanbod. Je kan tijdens de vakantie zelfs lessen mixen en matchen. Zo kan je verschillende sporten eens uittesten. Op het programma voor ieder wat wils: gym, yoga, bootcamp, aquafit, buikdansen...
Nationale feestdag
Hiep hiep hoera! Op 21 juli vieren we opnieuw de verjaardag van de onafhankelijkheid van België. De feestelijkheden starten om 10 uur met het Te Deum in de St.-Quintinuskathedraal. Een uur later volgtt er een bloemenhulde op het Kolonel Dusartplein in aanwezigheid van de Hasseltse Garde Civique en verschillende notabelen. Iedereen is van harte welkom.
zwembad
Als de zon het hoogst staat, is de redding nabij. Wat geeft er op een zwoele zomerdag meer verkoeling dan een plons in het zwembad? Ook op feestdagen 11 juli, 21 juli en 15 augustus is het zwembad Kapermolen geopend en kan je gaan zwemmen.
speelplein
Neem je agenda bij de hand en begin al maar te plannen. Onze dienst Jeugd, Sport en Cultuur organiseren tijdens de vakantie een divers aanbod aan sportkampen, workshops, jeugdkampen... In hun brochures lees je het allemaal.
hotspots in Hasselt
Muziek, podium, sport, kids, film, event... Bekijk wat er allemaal te beleven valt in Hasselt! Alle activiteiten hebben we voor je opgesomd op www.uitinhasselt.be en in het UITmagazine.

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief