Titel

Vrije tijd

Nieuws
Vrouwendag 2017
Op 8 maart 2017 is het Internationale Vrouwendag. In Hasselt kan je die avond naar een inspiratieavond 'met ballen' met 4 sterke vrouwen 'Els de Schepper, Pascale Platel, Erika van Tielen en Els Dendievel' aan het woord. Het event is gratis. Plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in.
voetbal
Ook in het voorjaar verwent de sportdienst 3 tot 18-jarigen met een uitgebreid aanbod van sportkampen. Interesse? Hou je dan op zaterdag 28 januari klaar om in te schrijven. Woon je niet in Hasselt? Dan kan je je inschrijven vanaf maandag 30 januari.
carnaval
Van 25 tot 27 maart zet je in Hasselt best je feestneus op! De Internationale Halfvastenstoet door het centrum brengt verkeershinder met zich mee. De Groene Boulevard wordt afgesloten van 12 tot 17.30 uur. De Koning Boudewijnlaan en de Elfde-Liniestraat zijn een uurtje vroeger, om 11 uur, afgesloten.
sportelkalender
De nieuwe sportelkalender met alle sportieve activiteiten voor de actieve 50-plusser is er! Haal jouw gratis exemplaar af op de sportdienst, Toerisme Hasselt, Dienstencentrum Hogevijf, in onze sporthallen of Kapermolen zwembad.
virga jessefeesten
De Virga Jesseommegang trekt tussen 5 en 20 augustus door de straten van Hasselt. Wil je ook graag één van de 2000 deelnemers zijn of wil je je nuttig maken achter de schermen? We vernemen het graag. Schrijf je snel in.

Contacteer webmaster