Titel

Vrije tijd

Nieuws
Sport@Hasselt
Hoe ontdek je de favoriete sport voor je zoon of dochter? Kom op zaterdag 26 augustus om 13.30 uur naar Sport@Hasselt op het Kolonel Dusartplein en test alle sporten gratis uit. Ideaal toch! Er is ook een stand met tweedehands sportmateriaal en -kledij.
Boulev'Art
Kom op zaterdag 26 augustus van 17 tot 22 uur naar de avondmarkt 'Boulev'Art' op de Guffenslaan en het Kolonel Dusartplein. Geen fruit- of groentekraampjes, maar er zijn wel boeken, muziek, zeefdruk, keramiek, juwelen, bronswerk, aquarellen.. te koop. Kom rustig snuisteren en genieten van straatanimatie.
zwemmen
Zin om te sporten? In september start onze sportdienst weer met lessenreeksen voor 3- tot 99-jarigen: zwemmen, yoga, aquatraining, turnen… Inschrijven kan vanaf zaterdag 26 augustus. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.
film pixar
Stel het je eens voor: een animatiefilm op een open plek in het bos! Kom het beleven op woensdag 23 augustus van 20.45 tot 21.45 uur in Domein Kiewit. Bestel nu alvast je tickets voor 'Up'.
markt
Aan het station kan je nog op twee zaterdagen - 23 september en 21 oktober, telkens vanaf 9 uur - de boerenmarkt MARTA Hasselt ontdekken. Een markt om producten van lokale boeren te kopen, iets te eten en gezellig te blijven hangen. Een bezoekje waard!

Contacteer webmaster