Titel

Vrije tijd

Nieuws
student take-off
Er lopen meer dan 20.000 studenten rond in Hasselt! Goed begonnen is half gewonnen. Daarom is er op woensdag 5 oktober, van 16 tot 23 uur, een groots startfeest van het academiejaar: de Student Take-Off op het Kolonel Dusartplein.
bamstat
De Hasseltse stationsbuurt heeft een metamorfose ondergaan. Met 5 pop-up-winkels, kunstatelier en tal van activiteiten op de Bampslaan en het Stationsplein is er een nieuwe dynamiek in dit deel van de stad. Zeker een bezoekje waard!
Elke Hasselaar en universiteit- of hogeschoolstudent in Hasselt kan met de pas gratis naar musea en krijgt tal van kortingen bij vrijetijdsactiviteiten. Je betaalt 6 euro voor een pas geldig tot 1 april 2017.
kerstbuurt
Ook dit jaar gaat Stad Hasselt op zoek naar de mooist versierde Hasseltse kerstbuurt. Wil jij met je straat deelnemen? Schrijf je dan voor 31 oktober 2016 in. De winnende straat wordt beloond met een gezellig straatfeest.
Yesmobiel Virga Jessefeesten
Tien maanden nog. Dan houden de Virga Jessefeesten onze stad weer helemaal in de ban, zoals ze dat eens om de zeven jaar doen. Naast de religieuze beleving – de ommegang zelf – staat ontmoeting centraal, van 6 tot 20 augustus 2017! Wil je er graag deel van uit maken? Zeg dan nu al ‘ja’, of beter ‘Virga Yes!’. Dat kan onder andere in de #VirgaYesMobiel.

Contacteer webmaster