Titel

Vrije tijd

Nieuws
Ladies at the pool
Op vrijdag 24 november, van 19 tot 22.30 uur nodigen we alle meisjes en vrouwen uit voor een exclusieve avond in zwembad Kapermolen. Tip: De eerste 250 ingeschreven dames ontvangen een leuke goodiebag.
bib
'Samen beter'. Met deze enthousiaste slogan smelten de Provinciale Bibliotheek Limburg (PBL) en de Stedelijke Bibliotheek Hasselt (SBH) vanaf 1 januari 2018 samen. Wees gerust, de vestigingen in Kuringen en op het Kolonel Dusartplein verdwijnen niet, ze gaan samen onder de vleugels van de stad Hasselt.
standbeeld burgemeesters stad Hasselt
Wedden dat je ze herkent? Steve Stevaert en Herman Reynders. De twee voormalige burgemeesters werden vereeuwigd als bronzen borstbeelden, uit dankbaarheid voor hun inspanningen voor Hasselt. Ze kregen een plekje in Het Stadsmus, naast alle eerdere burgervaders. Wil je ze eens goed bekijken? Ga gerust eens langs.
sportkamp Runkst
Ken jij ‘Sportschool Runkst’ nog niet? Dat zal snel veranderen. Dit gloednieuwe initiatief van de Hasseltse sportdienst voorziet wekelijks een sportaanbod in Runkst voor alle leeftijden. Gratis of alleszins spotgoedkoop. Wie kan daar nee tegen zeggen?

Contacteer webmaster