Titel

Vrije tijd

Nieuws
Campagnebeeld
Zin om te gaan shoppen? In Hasselt zijn op zondag 25 maart de winkels open, van 11 tot 18 uur! Een uitgelezen moment om te gaan lenteshoppen. Er zijn die dag ook tal van straatoptredens in het centrum.
Kunstencampus
Onze Kunstencampus geeft jong en oud de kans te proeven van hun aanbod tijdens de jaarlijkse Opendoendag op zaterdag 24 maart van 10 tot 17 uur. Een aanrader!
dagvandeburen
Op vrijdag 25 mei is het 'Dag van de Buren' in Hasselt. Verzamel met de buren op de stoep, oprit of een pleintje... en ga gezellig samen zitten. Krijg je er ook al zin in? Schrijf jouw straat dan voor 4 mei in.
zwemmen
Zin om te sporten? Onze dienst Sport start in januari met nieuwe lessenreeksen voor 3- tot 99-jarigen: zwemmen, yoga, aquatraining, turnen… Inschrijven kan vanaf zaterdag 24 maart. Wacht niet te lang, zodat je zeker bent van je plaats
speelstraat
Tijdens de zomervakantie kan je je straat laten inrichten als Speelstraat, een plek waar kinderen vrij kunnen spelen en ravotten. Iets voor jouw straat? Trommel je buren op en vraag samen een Speelstraat aan voor 30 april.
Tournee locale
Van 20 april tot 6 mei kan je genieten van een cultureel wijkfestival door, voor en samen met bewoners van de Heilig Hartwijk, Runkst en de stationsomgeving. Organisaties, musea, buurtbewoners, ontmoetingscentra, scholen… slaan de handen in elkaar en organiseren concerten, tentoonstellingen, workshops en feestelijke activiteiten. Ontdek hier het volledig programma.
Buitenspeeldag
Kom op woensdag 18 april naar de Buitenspeeldag in het Vredespark in Runkst. Je kan er nestkastjes timmeren, ravotten, je uitleven op de springkastelen en nog veel meer. De Jeugddienst maakt er een onvergetelijke namiddag van. Kom je ook?

Contacteer webmaster