Titel

Vrije tijd

Nieuws
Start to run
Het loopevenement Dwars door Hasselt komt eraan. Wil jij ook deelnemen maar kan je wat persoonlijke begeleiding gebruiken? Dan is dit je kans. Doe mee met de Start to Run en samen gaan we binnen 3 maanden vlotjes over de finish van 5 of 10 km. Schrijf snel in want we starten vanaf 27 juni.
shopup
om je winkelen in Hasselt? Maak het je dan extra gemakkelijk. Nog tot 15 juli kan je langskomen in de tijdelijke 'ShopUp’ op de Grote Markt. Je kan er tassen bewaakt achterlaten, een kinderkar lenen, je baby verschonen of borstvoeding geven. Zo kan je aangenaam winkelen in onze stad.
shoppen
Vanaf dinsdag 27 juni is het een uitgelezen moment om te gaan winkelen in Hasselt. Dan staat er een braderie in het centrum met koopjes en animatie. De winkels zijn op vrijdag 30 juni open tot 21 uur en op zondag 2 juli van 13.30 tot 18 uur! Ga je ook op koopjesjacht?
foodtruckfestival
Tip: Maak tijdens de braderie eind juni een tussenstop aan de kathedraal. Vier dagen lang, van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli, van 12 tot 21 uur, is er een groot en gezellig openluchtrestaurant met de heerlijkste gerechten uit alle windstreken. Smakelijk!
markt
Aan het station kan je op op vier zaterdagen - 20 mei, 17 juni, 23 september en 21 oktober, telkens vanaf 9 uur - de boerenmarkt MARTA Hasselt ontdekken. Een markt om producten van lokale boeren te kopen, iets te eten en gezellig te blijven hangen. Een bezoekje waard!

Contacteer webmaster