Titel

Vrije tijd

Nieuws
Sportkamp
Ook in de krokus- en paasvakantie verwent de Hasseltse sportdienst 3 tot 18-jarigen met een uitgebreid aanbod sportkampen. Interesse? Hou je dan op zaterdag 20 januari klaar om in te schrijven. Woon je niet in Hasselt? Dan kan je je inschrijven vanaf maandag 22 januari.
Carnaval
Alaaf! Alaaf! Het is tijd om lekker gek te doen. Op zaterdag 10 maart paradeert er een clownenstoet en op zondag 11 maart trekt de internationale carnavalsstoet door het centrum. Ben je op zoek naar het perfecte plaatsje langs de parade?
restaurantgids
Curryworst met frietjes, balletjes in tomatensaus... Vaak vind je op restaurant dezelfde cliché gerechten voor kinderen. Stad Hasselt en restaurantgids Gault&Millau vinden het tijd voor verandering en lanceren een restaurantgids met Hasseltse restaurants die een verrassend kindermenu aanbieden. Smakelijk!
Vrouwendag
Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. In Hasselt ben je die avond welkom voor een inspiratieavond met vier sterke vrouwen. Annemie Struyf, Dalilla Hermans, Karolien Debecker en Nathalie Basteyns nemen er het woord. Moderator Ihsana Chioua Lekhli leidt dit alles in goede banen. Het event is gratis, maar schrijf je wel op voorhand in.

Contacteer webmaster