Titel

Vrije tijd

Nieuws
speelplein
Neem je agenda bij de hand en begin al maar te plannen. Onze dienst Jeugd, Sport en Cultuur organiseren tijdens de vakantie een divers aanbod aan sportkampen, workshops, jeugdkampen... In hun brochures lees je het allemaal.
buren
Je buren beter leren kennen, dat doe je tijdens de Dag van de Buren op vrijdag 24 mei. We helpen graag een handje. Schrijf je je in voor 6 mei, dan ontvang je van ons een feestpakketje met uitnodigingen.
Live in Hasselt
Music maestro! Op zaterdag 25 mei wordt de hele binnenstad vanaf 19 uur overspoeld met livemuziek. Op 20 locaties geniet je van de meest uiteenlopende muziekgenres, helemaal gratis. Heb je er nog niet genoeg van? Ook op zondagnamiddag is het Live in Hasselt!
Amuse
Verwen je smaakpapillen en kom op zondag 23 juni naar het Domein Kiewit voor het culinair wereldfeest Amuse. De inkom is gratis. Je kan er proeven van talloze zuiderse hapjes en genieten van dans, showcooking, straatmuziek en nog veel meer.
affiche fuif
De jeugddienst organiseert ook dit jaar 'Cabaskesrock', de allereerste fuif van vele Hasseltse kinderen! Deze fuif is voor kinderen van het 5de en 6de leerjaar van Hasseltse scholen en gaat door op donderdag 6 juni in de Versuz.

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief