Titel

Vrije tijd

Nieuws
carnaval
Alaaf! Alaaf! Op zaterdag 25 is het clownenstoet en op zondag 26 maart is tijd voor de grote stoet. Op zondag wordt de Groene Boulevard afgesloten van 12 tot 18 uur. Er rijden dus ook geen lijnbussen op de Kleine Ring. De dichtsbijzijnde halte is aan het station van Hasselt. De Koning Boudewijnlaan en de Elfde-Liniestraat zijn afgesloten vanaf 11 uur.
sportcursus
Zin om te sporten? In april start onze sportdienst weer met lessenreeksen voor 3- tot 99-jarigen: zwemmen, yoga, aquatraining, turnen… Inschrijven kan vanaf zaterdag 25 maart. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.
sportvrijwilliger feest
Zonder vrijwilligers geen sportverenigingen! Daarom zet Stad Hasselt alle sportvrijwilligers in de bloemetjes en nodigt ze uit op donderdag 30 maart voor het Feest van de Sportvrijwilliger. Ben je een vrijwilliger? Schrijf je in via je sportclub.
Leg die tablet aan de kant, zet je spelcomputer en televisie uit! Want op woensdag 19 april is de jaarlijkse Buitenspeeldag is.Plaats van afspraak is het Kapermolenpark, van 13 tot 17 uur. De Jeugddienst heeft het een en ander in petto om er een onvergetelijke namiddag van te maken.
virga jessefeesten
De Virga Jesseommegang trekt tussen 5 en 20 augustus door de straten van Hasselt. Wil je ook graag één van de 2000 deelnemers zijn of wil je je nuttig maken achter de schermen? We vernemen het graag. Schrijf je snel in.

Contacteer webmaster