Titel

Sport

Sport@Hasselt
Hoe ontdek je de favoriete sport voor je zoon of dochter? Kom op zaterdag 26 augustus om 13.30 uur naar Sport@Hasselt op het Kolonel Dusartplein en test alle sporten gratis uit. Ideaal toch! Er is ook een stand met tweedehands sportmateriaal en -kledij.
zwemmen
Zin om te sporten? In september start onze sportdienst weer met lessenreeksen voor 3- tot 99-jarigen: zwemmen, yoga, aquatraining, turnen… Inschrijven kan vanaf zaterdag 26 augustus. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt.
fietsen
Fietsen, fietsen, fietsen! Dat gaan we vanaf nu elke donderdag doen. De Sportdienst organiseert van april tot oktober, elke week een ‘gratis’ fietstocht van 50 kilometer over het prachtige Limburgse fietsroutenetwerk. Iedereen is welkom. Schrijf je snel in.
BMX
Op zaterdag 2/09 zie je de amateurs en op zondag 3/09 de pro's aan het werk in het Kapermolenpark tijdens de Belgian BMX Open. Kom de tricks en stunts bekijken vanaf 13 uur.
waterpolo
Dit weekend is het waterpolotornooi in het zwembad. Kom zeker een kijkje nemen. Opgelet! De grote binnen- en buitenzwembaden zijn niet toegankelijk voor vrij zwemmen. Het golfslagbad, peuterbad, wildwaterbaan... zijn wel toegankelijk.

Contacteer webmaster