Nieuws

speelplein zowiezo

Zomeraanbod voor kinderen

Wist je dat de Hasseltse Jeugddienst een zomeraanbod heeft waarvoor je niet op voorhand moet inschrijven? Ideaal voor de late beslissers onder ons. Je kinderen kunnen zich volledig uitleven bij speelpleinwerking Zowiezo of de doe-fabriek. Kom gerust een kijkje nemen.

Sport@Hasselt

Op zaterdag 26 augustus strijkt de sportbeurs 'Sport@Hasselt' opnieuw neer op het Kolonel Dusartplein. Meer dan 40 verschillende Hasseltse clubs stellen er van 13.30 tot 18 uur hun geliefde sporttak aan je voor.
zomerfeest

Zomerfeesten in de wijken

De zon zal zeker schijnen in Hasselt deze zomer. In drie wijken organiseert de Dienst Wijkmanagement, met hulp van wijkpartners en vrijwilligers, een Zomerfeest om de mensen dichter bij elkaar te brengen. Jong en oud zijn welkom voor leuke activiteiten, optredens, kraampjes, hapjes, drankjes… Enfin, te veel om op te noemen en allemaal even gezellig.
HASSELT HEEFT HET.

Hasselt lanceert nieuw logo en nieuwe baseline

De Stad Hasselt lanceert vandaag een nieuw logo en de slogan ‘Hasselt Heeft Het’. De stad is in volle verandering: in de openbare ruimte ontwikkelt de Limburgse provinciehoofdstad zich volop, en ook de stadsorganisatie zelf transformeert.
Paplou

Hip Hasselt in 48 uur

Chillen, partyen, loungen, shop till you drop... En dat twee dagen lang. Koop je voordelenkaart voor 19,5 euro en krijg in ruil tal van deals en kortingen. Speciaal voor hip volk!

Pagina's