Nieuws

Decadance

Hasselt Kermis

Van 21 tot en met 29 september vindt op het Kolonel Dusartplein en de Koning Boudewijnlaan in Hasselt één van de grootste kermissen van het land plaats. Met maar liefst 170 zeer uiteenlopende kermisattracties is er voor elk wat wils. We starten Hasselt Kermis met een spectaculair vuurwerk om 21 uur aan de Kanaalkom. Welkom!
60*'ers

Hoe zien 60+'ers Hasselt?

Van september tot eind november plannen HOGEVIJF en de Hasseltse Seniorenadviesraad (SAR) een wetenschappelijk onderzoek bij Hasseltse zestigplussers, die zo de kans krijgen om mee te bouwen aan een Hasselt op hun maat.
sporten golf

Gratis sporten in september

Het is gratis sportmaand. Dat wil zeggen dat je als -18-jarige in september gratis kan gaan proefdraaien bij alle deelnemende clubs in Hasselt. Je betaalt helemaal niets en kan letterlijk aan de lijve ondervinden of de gekozen sport is wat je ervan verwacht.

Sport@hasselt

Op zaterdag 31 augustus 2019 organiseert de afdeling sport de negende editie van het event ‘SPORT@HASSELT’ op het Kolonel Dusartplein van 13.30 tot 18 uur.
Winterthur

Verkoop stadsgebouw AC Thonissen

Verkoop voormalig stadskantoor AC Thonissen gaat van start op 16 oktober 2019 via Biddit. Kandidaat-kopers kunnen een bezoek in september reserveren om het onroerend goed te bezichtigen.

Pagina's

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief