Nieuws

shoppen

Koopweekend

Zin om te gaan shoppen? Op zaterdag 30 september openen de winkels in de binnenstad de deuren van 10 tot 18 uur, op zondag 1 oktober van 13 tot 18 uur. Op het programma: straat- en winkelanimatie, modeshows, leuke wedstrijden... En shoppen à volonté natuurlijk. Vanaf de carpoolparking Hasselt-Zuid rijdt op beide dagen een gratis pendelbus. Geen parkeerstress dus!
bib

Bibliotheek Hasselt Limburg

“Samen beter!” Met deze enthousiaste baseline smelten de Provinciale Bibliotheek Limburg (PBL) en de Stedelijke Bibliotheek Hasselt (SBH) vanaf 1 januari 2018 samen.
Kermis

Hasselt Kermis

Voor draaimolens, botsauto's en smoutebollen moet je van 16 tot en met 24 september op en rond het Kolonel Dusartplein zijn. Op zaterdag 16 september kan je om 21 uur genieten van vuurwerk aan de kanaalkom. Let wel op! Het verkeer in de omgeving is extra druk tijdens Hasselt Kermis.
sportcursus

Gratis sportmaand

Je wilt je kinderen laten sporten, maar welke sport kies je dan? Kinderen en jongeren tot 16 jaar kunnen in september gratis proefdraaien bij tal van Hasseltse sportclubs in meer dan 47 disciplines. We hebben ze allemaal voor je opgelijst. Veel sportplezier!

Sport@Hasselt

Op zaterdag 26 augustus strijkt de sportbeurs 'Sport@Hasselt' opnieuw neer op het Kolonel Dusartplein. Meer dan 40 verschillende Hasseltse clubs stellen er van 13.30 tot 18 uur hun geliefde sporttak aan je voor.
HASSELT HEEFT HET.

Hasselt lanceert nieuw logo en nieuwe baseline

De Stad Hasselt lanceert vandaag een nieuw logo en de slogan ‘Hasselt Heeft Het’. De stad is in volle verandering: in de openbare ruimte ontwikkelt de Limburgse provinciehoofdstad zich volop, en ook de stadsorganisatie zelf transformeert.
Paplou

Hip Hasselt in 48 uur

Chillen, partyen, loungen, shop till you drop... En dat twee dagen lang. Koop je voordelenkaart voor 19,5 euro en krijg in ruil tal van deals en kortingen. Speciaal voor hip volk!

Pagina's