Nieuws

Sport@Hasselt

Op zaterdag 26 augustus strijkt de sportbeurs 'Sport@Hasselt' opnieuw neer op het Kolonel Dusartplein. Meer dan 40 verschillende Hasseltse clubs stellen er van 13.30 tot 18 uur hun geliefde sporttak aan je voor.
zomerfeest

Zomerfeesten in de wijken

De zon zal zeker schijnen in Hasselt deze zomer. In drie wijken organiseert de Dienst Wijkmanagement, met hulp van wijkpartners en vrijwilligers, een Zomerfeest om de mensen dichter bij elkaar te brengen. Jong en oud zijn welkom voor leuke activiteiten, optredens, kraampjes, hapjes, drankjes… Enfin, te veel om op te noemen en allemaal even gezellig.
HASSELT HEEFT HET.

Hasselt lanceert nieuw logo en nieuwe baseline

De Stad Hasselt lanceert vandaag een nieuw logo en de slogan ‘Hasselt Heeft Het’. De stad is in volle verandering: in de openbare ruimte ontwikkelt de Limburgse provinciehoofdstad zich volop, en ook de stadsorganisatie zelf transformeert.
Start to run

Start to Run

Het loopevenement Dwars door Hasselt komt eraan. Wil jij ook deelnemen maar kan je wat persoonlijke begeleiding gebruiken? Dan is dit je kans. Doe mee met de Start to Run en samen gaan we binnen 3 maanden vlotjes over de finish van 5 of 10 km. Schrijf snel in want we starten vanaf 27 juni.
drinkwater

Spring zuinig om met drinkwater

Tijdens de warme zomermaanden brengt water de nodige verfrissing. De groene grasmatten en kleurrijke bloemenperken worden rijkelijk besproeid, zwembaden worden gevuld voor een zomer vol waterpret. Toch geven we graag tips hoe je in droge periodes zuiniger kan omspringen met drinkwater.
Paplou

Hip Hasselt in 48 uur

Chillen, partyen, loungen, shop till you drop... En dat twee dagen lang. Koop je voordelenkaart voor 19,5 euro en krijg in ruil tal van deals en kortingen. Speciaal voor hip volk!

Pagina's