Nieuws

fietstrommel

Parkeer je fiets veilig in een fietstrommel

In de vele rijhuizen is er vaak geen ruimte om een fiets te stallen. Daarom investeert de stad nu in enkele wijken in fietskluizen. Wil je een plaats huren? Of wil je een fietskluis aanvragen voor in je straat?
Marta

Koop lekker lokaal op de markt aan het station

Hasselt is een tijdelijke markt rijker! In de stationsbuurt kan je op vier zaterdagen – 20 mei, 17 juni, 23 september en 21 oktober, telkens vanaf 9 uur- de boerenmarkt MARTA Hasselt ontdekken. Een markt om inkopen te doen, iets te eten, drinken en gezellig te blijven hangen. Absoluut een bezoekje waard!
Amuse

Amuse

Het culinair wereldfeest 'Amuse' op zondag 11 juni op Domein Kiewit is er voor alle leeftijden. Net zoals de vorige jaren staat het festival weer garant voor wereldse smaken, showcooking, koffie- en chocoladeproeverijen, kinderanimatie en swingende beats. Gratis inkom!
shopup

ShopUp op de Grote Markt

Kom je winkelen in Hasselt? Maak het je dan extra gemakkelijk en kom langs in onze pop-upwinkel ‘ShopUp’ op de Grote Markt (nr 15). Je kan er je tassen bewaakt achterlaten, je nieuwe outfit meteen aandoen, even uitrusten en meteen gebruik maken van gratis Wifi, je baby een nieuwe luier aandoen of borstvoeding geven...
Smaaksalon Hasselt

Concessie Smaaksalon in Huis De Corswarem

Stad Hasselt organiseert een publieke oproep en biedt de concessie voor uitbating van het SMAAKSALON te Huis De Corswarem (Maastrichterstraat 61/63, 3500 Hasselt) aan. Het betreft een overeenkomst voor 9 jaar.

Pagina's