April is Maand van de Markt

wo, 06/04/2022

In april zetten we graag alle lokale markten in de kijker want het is Maand van de Markt. Ook in Hasselt doen we graag mee aan deze speciale maand. Deze maand, kan je met je aankopen op de markt kan je zelfs in de prijzen vallen. 

markt2
Deel deze pagina:

Elke dinsdag en vrijdag bevindt op het Kolonel Dusartplein de markt. Dat is deze maand geen uitzondering. Wat wel speciaal is dat je deze maand extra voordeel kan halen uit je markt bezoek. Niet alleen kan je lokale, verse producten kopen maar omdat april Maand van de Markt is kan je ook deelnemen aan de wedstrijd die heel de maand loopt. 

Hoe kan je meedoen?

Er zijn 2 manieren hoe men kan deelnemen als men iets koopt:

  • je installeert de app "Ik koop lokaal". Na je aankoop kan je de QR code bij de marktkramer scannen en zo neem je deel (opgelet, niet elke kramer heeft een QR code).

Of 

  • Bij je aankoop op de markt krijg je bij elke kramer waar je koopt een invulkaartje. Dit vul je in en steek je tijdens de markt (tot 12u30) in de urne die centraal opgesteld zal staan.

Wat kan je winnen? 

  • Cheque voor 'logeren in Vlaanderen', trolleys en tal van gouden enveloppen. Een gouden envelop bevat 1 of meerdere leuke prijzen die op de markt te verkrijgen zijn. De inhoud kan je op de markt zelf gaan halen met de markttas die je erbij krijgt!

Op het einde van de maand wordt bekend gemaakt wie in de prijzen valt.