April is Maand van de Markt!

ma, 22/04/2024

Vanaf 1 april is het Maand van de Markt. In heel Vlaanderen worden de lokale markten in de kijker gezet. Ook de wekelijkse markt op het Kolonel Dusartplein doet mee met de actie. Breng jij binnenkort een bezoekje aan de markt? Dan maak je kans op mooie prijzen of wie weet win je zelfs de hoofdprijs!

Maand van de Markt
Deel deze pagina:

Maand van de Markt

Vanaf 1 april start 'Maand van de Markt'. Over heel Vlaanderen worden de verschillende lokale markten in de kijker gezet. Ook de wekelijkse markt op het Kolonel Dusartplein in Hasselt doet mee.

We zetten in op het lokaal aankopen en het aantrekkelijk maken van de markt voor bestaande, maar ook naar nieuwe bezoekers. Tijdens de wekelijkse dinsdag- en vrijdagmarkt kan je in de maand april het uitgebreide aanbod van de kramers ontdekken en maak je kans op tal van marktprijzen. Wie weet win jij de hoofdprijs! Elke aankoop bij één van onze kramers voorziet je van een kans op een prijs. Zien we jou op de markt in april?

Hoe deelnemen?

Deelnemen doe je door in april naar de markt te gaan en gebruik te maken van het invulformulier.

  • Iets gekocht? De marktkramer geeft je een invulformulier.
  • Vul het formulier in.
  • Deponeer het formulier in de urne op de markt (vóór het einde van de markt).

Tijdens de marktdag op vrijdag 3 mei wordt een trekking gehouden en worden de prijzen verloot onder de bezoekers van de markt. De winnaars kunnen hun prijs ophalen tijdens de prijsuitreiking op dinsdag 7 mei. Misschien maak je wel kans op de hoofdprijs, een cheque van €300 van Visit Limburg waarmee je een weekend lang op pad kan.

 

Maand van de markt