Sportcontainer

Wat

De sportcontainer is een verplaatsbare container, waar je in, op of naast kan bewegen. Deze laagdrempelige mobiele sportlocatie van 100m² is een  all-in-one toestel en biedt een unieke waaier aan uitdagende lichaamsoefeningen aan. De basisopstelling is vrij te gebruiken, zonder toezicht en zonder begeleiding. Maar je kan ook groepslessen volgen.

Hoe gebruik je de sportcontainer

We geven je graag wat tips met deze video's. Omdat niet iedereen hetzelfde niveau heeft, zijn de voorbeeldoefeningen onderverdeeld in makkelijk, gemiddeld en moeilijk.
Tip: Zorg ervoor dat je bij koud weer antislip handschoenen aan hebt. Bij veel oefeningen aan de sportcontainer moet je namelijk hangen en dit is moeilijk en pijnlijk met koude handen.

 

Locatie

Sportcentrum Kiewit
Tulpinstraat 41
3500 Hasselt

Kostprijs

  • De basisopstelling is gratis
  • Groepslessen
    Onder begeleiding van een coach kunnen er extra materialen gebruikt worden, die in een afgesloten deel van de container bewaard worden. Er kunnen trainingen op maat aangeboden worden volgens de nieuwste trends in de sportwereld zoals obstacle run training, bootcamp, crossfit,.. Een reeks bestaat uit 5 lessen kost respectievelijk €40. Het minimum aantal deelnemers is 10. Een lessenreeks aanvragen doe je via sportpromotie@hasselt.be

Vraag de sportcontainer aan op een andere locatie

Jouw vereniging,  organisatie of wijk kan de sportcontainer halen naar jouw locatie!  Wij verplaatsen de container voor drie maanden op een andere locatie in Hasselt om zoveel mogelijk Hasselaren kennis te laten maken met deze nieuwe manier van outdoor bewegen. Wil je met de container aan de slag met je leden, trainers, sympathisanten of buurtbewoners. Mail dan naar sportpromotie@hasselt.be. De Sportdienst organiseert op aanvraag een gratis opleidingsmoment voor trainers van Hasseltse sportclubs.

Defect of problemen

Gaat er tijdens het bewegen per ongeluk iets stuk of merk je dat er een onderdeel van de container is verdwenen? Gelieve dit dan zeker aan ons te melden zodat we dit zo snel mogelijk kunnen herstellen of vervangen. Of heb je andere vragen over de sportcontainer? Dan kan je deze steeds stellen aan de sportdienst.

Contact