Parkeer gratis op randparking Park H

di, 24/10/2023

Tijdens de werken voor de trambusbedding aan de Koning Boudewijnlaan kan je gratis parken op park H (hoek tussen Universiteitslaan en de Trichterheideweg, parking C) van 6 uur tot 22 uur. Je rijdt in via de slagboom van de Versuz.

53235655081_bd35d55946_o.jpg
Deel deze pagina:

Hoe parkeer je gratis?

  1. Je neemt een ticket bij het binnenrijden aan de slagboom van de Versuz (enkel daar van toepassing).
  2. Je kan parkeren in de zone tussen de Universiteitslaan, Tricherheideweg en de Versuz/Plopsa (parking C) .
  3. Wil je buiten rijden? Valideer je parkeerticket via de parkeerapp of via de betaalautomaat in de buurt van het restaurant Bonta (aan de kleine rotonde).
  4. Na validatie van je parkeerticket kan je de parking gratis verlaten.

​​​​​​​Bussen naar het centrum

Neem de bus aan de halte Provinciehuis naar het centrum. Dit is gratis met je m-ticket dat samen met je parkeerticket geldig is voor een heen & terugrit. Bestel dit m-ticket op voorhand.

Hoe doe je dat?

  1. Surf naar de website van De Lijn en bestel je gratis ticket(s). Activeer je vervoerbewijs meteen online of doe dat in de app van De Lijn. In de app ga je naar tickets en kies je bij 'gekocht' het vervoerbewijs dat je activeren wil en bevestig.
    OF
  2. Regel je vervoerbewijs per sms: stuur PARKH naar 4884. Let op want hiervoor rekent je operator 0,15€ aan. Wist je dat je in één bestelling meteen voor alle inzittenden van de wagen een ticket kan aanschaffen. Je ontvangt daarna 1 vervoerbewijs per reiziger. Wie bestelt per sms kan tot 5 tickets tegelijk bestellen. Plaats hiervoor een cijfer van 2 tot 5 achter de sms-code. Op die manier wordt maar één keer de operatorkost aangerekend.

Bestel hier je gratis ticket(s)

Routeplanner van De Lijn

Met de fiets naar het centrum

Parkeerplan Parking C