Help jij andere Hasselaren mee op de digitale weg?

di, 25/07/2023

De digitale hogesnelheidstrein raast alsmaar sneller voorbij. Voor sommige mensen te snel... Ben jij digitaal vaardig, sociaal en heb je zin om als vrijwilliger mee te werken om de digitale kloof te dichten? Dan zijn wij naar jou op zoek! 

digihelper.jpg
Deel deze pagina:

Momenteel zijn we een Digiteam aan het uitbouwen voor onze Digibank te Hasselt. Dit team zal Hasselaren helpen met hun digitale vragen in verschillende Hasseltse Digipunten. Om dit team te bemannen, zoeken we nog vele helpende handen! Samen met jou zoeken we naar je sterke kanten voor onze Digiwerking.  

Digihelper & digidokter

De Digihelper geeft uitleg en advies en maakt de Hasselaar wegwijs in de digitale wereld. Als Digidokter los je allerlei digitale problemen op, geef je hulp bij de installatie van een laptop of smart phone en verstrek je uitleg of advies.

Je hoeft geen expert te zijn. We zoeken vooral vrijwilligers die sociaal zijn en basiskennis hebben van computers, net als een beetje geduld. We voorzien ook een basisopleiding.  En elke vrijwilliger wordt individueel gecoacht en kan gratis deelnemen aan de opleidingen en intervisies.  

Waardering, zoals een jaarlijks vrijwilligersontbijt of activiteit met het team horen hier zeker bij!

Alle informatie over deze vacatures vind je via Hasselt Helpt