Gratis halfuur parkeren in Hasselt te activeren via 4411

vr, 14/01/2022

Kortparkeren in Hasselt gebeurt voortaan volledig contactloos en digitaal. Parkeerders kunnen zonder extra kosten een halfuur gratis parkeren via de 4411-app of via sms naar 4411. Wandelen naar de parkeerautomaat om een gratis ticket te nemen is met andere woorden niet langer nodig.

Gratis 30 minuten parkeren
Deel deze pagina:

Parkeerders in Hasselt kunnen reeds lange tijd gebruikmaken van de diensten van 4411 om mobiel te betalen voor een parkeerplaats via sms of via de 4411-app. Een nieuwe technologische koppeling zorgt ervoor dat elke parkeersessie gestart via app of sms naar 4411, automatisch start met een gratis halfuur parkeren. Na het verlopen van de 30 minuten wordt de sessie automatisch verlengd, betalend weliswaar.

Van plan minder dan een halfuur te parkeren? Bij het starten van een parkeersessie in Hasselt krijgen parkeerders de optie een ‘Gratis Sessie’ aan te vinken via de 4411-app. Een klok van 30 minuten begint te lopen, waarbij gebruikers nadien een melding ontvangen dat de gratis sessie automatisch beëindigd is. Indien men langer wenst te parkeren moeten gebruikers zelf handmatig een nieuwe betaalde parkeersessie starten.

De 4411-applicatie is gratis te downloaden via de Apple Store en Google Play store.