Familieplanner

vr, 24/12/2021

Start het nieuwe jaar met een overzichtelijk planning. De stad Hasselt trakteert met een handige familieplanner. Zo kan je per gezinslid op een overzichtelijke manier bijhouden wie wat wanneer te doen heeft in 2022. Erg handig dus! Haal je gratis exemplaar af in het Huis van het Kind, het Koalahuis, Ruilwinkel het Wisselke of Spelotheek de Speelkaart tijdens de openingsuren en zolang de voorraad strekt.

familieplanner
Deel deze pagina:

Waar afhalen

Het blijft voor heel wat gezinnen een uitdaging om alle activiteiten, hobby’s, afspraken bij de dokter en tandarts, verjaardagsfeestjes van alle vriendjes… bij te houden. De familieplanner biedt je de nodige handvaten om wat orde in jullie gezinsleven te scheppen. Met de planner kan je per gezinslid op een overzichtelijke manier bijhouden wie wat wanneer te doen heeft. Erg handig dus!

De leuke figuurtjes en stickers maken het bovendien ook nog eens leuk in gebruik. Ook fijn om te weten: de familieplanner is volledig gratis.
Het enige wat je zelf moet doen, is in het nieuwe jaar een exemplaar oppikken:

familieplanner

Voor alle kleine en grote vragen

In het Huis van het Kind in de Maastrichterstraat 96c ben je trouwens altijd welkom. Zomaar, om een familieplanner op te pikken, maar ook met al jouw grote en kleine vragen over de opvoeding, gezondheid en ontwikkeling van je kind. Of dit nu een baby, peuter, kleuter of tiener is. De onthaalruimte is omgetoverd tot een grote speelruimte, in de opvoedingsbibliotheek kan je boeken uitlenen over allerlei opvoedingsthema’s.De onthaalmedewerkers zorgen
voor een warme ontvangst, luisteren naar je verhaal en zetten je op weg naar oplossingen!

Welkom in het Huis van het Kind Hasselt