Kaza Koala

Wat

Kaza Koala is een speel- en ontmoetingsplek voor (groot)ouders en kinderen tussen 0 en 3 jaar. We organiseren activiteiten voor ouders, terwijl de kinderen in een andere ruimte worden opgevangen door ervaren kinderverzorgers. Zo kan je ervaren hoe het is om in alle vertrouwen je kindje te laten opvangen en het kind leert gelijktijdig in een groepje met andere kinderen samen te zijn. De kinderen spelen er, doen nieuwe ervaringen op, leren afstand nemen en worden zo ook voorbereid op de opvang of kleuterschool.

  • kind- en ouderactiviteiten
  • proeftuin kinderopvang 0 tot 3 jaar voor maatschappelijk kwetsbare gezinnen uit Ter Hilst en omgeving. Bel of mail naar hanan@koalahasselt.be of 0470/582950 voor meer info.

Het Koalaproject is een samenwerking van lokale partners: Huis van het Kind Hasselt, Stad Hasselt, Domo Hasselt, Kind en Gezin, Ligo Centra voor Basiseducatie, Kind en Taal, KDV de Hummeltjes en ’t Sjokkepoeike.

Voor wie

Voor alle mama’s en papa’s met kleine kindjes van 0 tot 3 jaar die nog niet naar school gaan, ook zwangere ouders en grootouders zijn welkom.

Contact