Digitale hulp aan huis

di, 10/08/2021

Zit je in de digitale knoop? We helpen je graag een handje! Vraag hier je gratis digitale cheque aan ter waarde van €40 (of één uur digitale hulp aan huis). Dit proefproject engageert zich om 100 Hasselaren op de juiste digitale weg te zetten. De hulpvragen kunnen erg divers zijn: alle softwarevragen, uitleg geven en installatiehulp waarbij geen schroevendraaier aan te pas komt.
Onze partner BEEGO stuurt de slimme studenten aan huis en helpen met digitale toestellen en toepassingen.

De hulpvragen kunnen zeer divers zijn: een e-mail ontvangen en versturen, hulp bij een computer die niet meer meewerkt, ondersteuning in het werken met een website of een app. De studenten geven uitleg met geduld, steeds op maat en steeds met de bedoeling om je zelfredzaam te maken op digitaal vlak.

Beego 1
Deel deze pagina:
Beego logo 300

Vraag hier je gratis digitale cheque aan!

Heb je nood aan digitale hulp of vraag je een digitale cheque aan voor een familielid of vriend(in)?
Vraag het aan via onderstaand formulier, of telefonisch via 011 23 90 00.

Leeftijd

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring