Aanvraag standplaats op de markt

Aanvraag vaste standplaats (abonnement)

Je kan een vaste standplaats (abonnement) aanvragen voor de wekelijkse markt op het Kolonel Dusartplein of de buurtmarkten. Mail snel naar markt@hasselt.be en de dienst Economie bezorgt je het aanvraagformulier en info. 

Aanvraag losse standplaats (1 dag)

Ben je een professionele verkoper en wil je een standplaats voor één dag op de wekelijkse markt op het Dusartplein? Dat kan heel gemakkelijk! Je moet dit niet op voorhand aanvragen. Je meldt je die dag om 8.15 uur aan bij de marktleider op het Dusartplein. Neem meteen alle verplichte attesten mee (zie marktreglement). Hij is ook telefonisch bereikbaar op  0496 58 90 19. De marktleider verdeelt ter plaatse de nog beschikbare plaatsen.

Aanvraag standplaats speciale actie op de wekelijkse markt

Je wilt occasioneel een verkoop organiseren met een niet-commercieel karakter, bijvoorbeeld een verkoop voor een goed doel of een mini-onderneming van studenten. Vraag je dit minstens 2 weken op voorhand aan. Mail je aanvraagformulier naar markt@hasselt.be. De dienst Economie bekijkt je aanvraag en laat je weten of je aanvraag is goedgekeurd of geweigerd.

Aanvraag standplaats jaarmarkt of speciale markt

  • 3/06/2019: Midzomermarkt - Kolonel Dusartplein van 17 tot 22 uur
  • 24/09/2019: Jaarmarkt Kermisdinsdag – Kolonel Dusartplein van 8 tot 14 uur
  • Midwintermarkt: nog geen info

Wil je graag een standplaats op één van deze markten? Mail je inschrijvingsformulier minstens 14 dagen voor startdatum markt naar markt@hasselt.be.

Contact