Vaccinatiecentrum Hasselt

vaccinatiecentrum

Het vaccinatiecentrum Herkenrode is verhuisd van de Trixxo Arena naar de huisartsenwachtpost Herkenrode (Stadsomvaart 9), gelegen rechts naast het Jessa Ziekenhuis. Je bent er welkom op afspraak.

Burgers die in aanmerking komen voor een prik en een persoonlijke uitnodiging via Doclr ontvangen, kunnen hun ontvangen code gebruiken om een afspraak in Doclr te boeken.
 

Liet je een eerdere uitnodiging onbeantwoord, maar wil je toch nog een eerste, tweede of boostervaccinatie ontvangen? Vul dan hieronder je gegevens in en maak een afspraak.

Heb je vragen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem contact op met het met het vaccinatiecentrum. Dat kan via vaccinatiecentrum@hasselt.be of 011 37 20 64 (elke weekdag tussen 9 en 12 uur).

 

Je moet enkel de cijfers van je rijksregisternummer ingeven.

Dit moet een geldig mailadres zijn, waarop we u kunnen bereiken.  De bevestiging van uw afspraak zal naar dit mailadres verstuurd worden.

Hoeveelste vaccinatie
Kies je tijdslot
woensdag 8 juni
woensdag 15 juni
woensdag 22 juni

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Aantal gevaccineerd in Eerstelijnszone Herkenrode

Aantal boosterprikken in ELZ Herkenrode