We hechten veel belang aan de gezondheid van alle Hasselaren! Daarom nemen we noodzakelijke maatregelen. Gebruik zoveel mogelijk ons digitaal loket. Stel niet-dringende verplaatsingen naar de loketten uit. Heb je een dringende vraag? Bel dan eerst naar 011 23 90 00 om een afspraak te maken.

Subsidie sterilisatie/castratie kat

Wat

Zolang de voorraad strekt, kan je tot 15 september een kortingsbon aanvragen voor de castratie van je kater (15 euro) of sterilisatie van je kattin (25 euro). Deze bonnen zijn geldig tot en met 15 september 2020 bij alle dierenartsen in Limburg. Mooi meegenomen, want je bent wettelijk verplicht om je kat te laten steriliseren of castreren voor het 5 maanden oud is en/of voor verkoop of adoptie. 

Voor wie

Je bent gedomicilieerd in Hasselt.
Per gezin kan je maximaal twee bonnen aanvragen.

Bestellen

Ik bestel

De stad en OCMW Hasselt zullen de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en doeleinde. We bewaren ze niet langer dan nodig en geven ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling. Informatie over hoe de stad en OCMW omgaan met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de algemene privacyverklaring op onze website.

Contact