Huldiging huwelijksjubilea

Wat

Ben je 60, 65 of 70 jaar gehuwd?  Dit wil het stadsbestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan.  
Je kan dit vieren op verschillende manieren.  De stad geeft je de keuze uit:

  • Een gezellig samenzijn met andere jubilarissen in het najaar.
  • Een ontvangst op het Prinsenhof waar je een receptie krijgt aangeboden.
  • Een schepen die je op het gelegenheidsadres, op maximaal 10 kilometer buiten Hasselt, een bezoek brengt tijdens een door jezelf georganiseerde receptie of feest
  • Een schepen die je thuis opzoekt (indien je mindermobiel bent).


Memorabel cadeau
Voor elk jubileum is er, afhankelijk van je aantal huwelijksjaren, een specifiek geschenk: bloemen, een cadeaucheque of zelfs een attentie van het Koninklijk Paleis.  
Hou je het liever bescheiden? Dan laten we je graag een bloemetje door een plaatselijke bloemist bezorgen.

Ben je 50 jaar gehuwd?
Ook dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het stadsbestuur wil je graag persoonlijk feliciteren met deze gebeurtenis en organiseert hiervoor een gezellig samenzijn in het najaar samen met andere jubilarissen. Je ontvangt hiervoor tijdig nog een aparte uitnodiging. De felicitaties vanwege het Koningshuis zal je per post ontvangen, daarnaast wordt er ook een bloemstuk vanwege het stadsbestuur bezorgd op de huwelijksdatum. 

Voor wie

Hasseltse koppels die 50, 60, 65, 70 of 75 jaar gehuwd zijn.

Hoe aanvragen

Vier je een diamanten, briljanten en platina huwelijksverjaardag?   Dan krijg je in de maand voor je huwelijksverjaardag een felicitatiebrief in de brievenbus mét een vrijblijvende uitnodiging voor een viering. Vervolledig het invulformulier met jouw gegevens en mail het naar jubilea@hasselt.be.

Vier je een gouden huwelijksverjaardag? Dan moet je niks doen.  Je zal dan een brief met felicitaties vanwege het Koningshuis ontvangen in de maand voor je huwelijksverjaardag.  In het najaar zal u dan ook nog een brief ontvangen om u uit te nodigen voor het gezamenlijk ontvangst met de andere jubilarissen.

Kostprijs

Gratis