Dag van de Buren

Wat

Op vrijdag 28 mei is het ‘Dag van de Buren'. Graag organiseren we samen met jullie een editie die coronaproof is. Want een goede buur is beter dan een verre vriend. Overweeg dus zeker één van deze leuke activiteiten:

  • Oproep voor leuke ideeën: Bedenk een leuke uitdaging of activiteit die je volgens de geldende coronamaatregelen kan organiseren samen met je buren. Bijvoorbeeld een online les of workshop, samen met je buren toosten vanop de eigen oprit of het uitstippelen van een buurtwandeling...
  • Postkaartactie: Knutsel zelf of download onze postkaart voor je buren. Elk ingeschreven initiatief ontvangt ook 2 reeksen van deze kaartjes.
  • Zeg het met een bloemetje: Nomineer een buur die zich bijzonder inzet voor de buurt. We zetten die mooie burenverhalen in de kijker. Vertel bij je inschrijving wie jij wil nomineren en waarom. Vijf personen mogen een bezoekje verwachten waarbij je je buur verrassen met een mooi boeket bloemen en een speech van de schepen van de Hasselaar.

Wil je meedoen aan één of meerdere acties, vul dan onderstaand formulier in en/of download de postkaartjes! Je kan inschrijven tot en met 8 mei.
Wil je enkel de postkaarten downloaden, klik hier. Verdere registratie is niet nodig.

Kies je favoriete postkaartje

Inschrijven

Actie 1 : oproep ideeën
Actie 2: zeg het met een bloemetje
Welke buur wil je nomineren?

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact