Shop in Hasselt

Hier vind je alles wat je nodig hebt.

In Hasselt zorgen we voor elkaar, én voor onze handelaars en horeca. In Hasselt vind je alles wat je nodig hebt en kan je bovendien veilig shoppen. Liever van thuis winkelen? Bol niet te ver, koop dan lokaal online! 

 

Shoppen op zondag, dat kan!

In Hasselt winkel je van maandag tot zaterdag, van 10 tot 18 uur. Ook op de eerste zondag van de maand doen heel wat winkels de deuren open tussen 13 tot 18 uur. Bij een feestdag schuiven we één week. Noteer alvast de eerstkomende koopzondagen in je agenda:

zondag 1 augustus
zondag 5 september
zondag 3 oktober
...

Bekijk hier onze tips

Vlot naar Hasselt - reisadvies op maat

Bekijk hier onze tips

Op zoek naar een origineel presentje? Met de Hasseltbon kan je in een 200-tal winkels en horecazaken betalen. Een gezellig dagje Hasselt-fun verzekerd! Bestel nu je geschenkbon van 5, 10, 20 of 50 euro!

Ontdek de Hasseltbon

Méér Hasselt om van te houden

 

Het stadscentrum heeft aan de Blauwe Boulevard een aantrekkelijke nieuw woon- en winkelgedeelte 'Quartier Bleu' erbij.  Het nieuwe imposante Verbindingsplein zorgt ervoor dat het nieuwe stadsdeel 'helemaal integreert in de bekende stadskern.

Tip: parkeer je auto in de nieuwe ondergrondse parking 'Blauwe Boulevard'. Je rijdt de parking in vanaf de Singel (Grote Ring). Je betaalt er 1,5 euro per uur en een maximum van 10 euro per dag. Welkom!

Blauweboulevard_quartierbleu