Hasseltbon: wat moet je weten als ondernemer?

Voor wie

Elke uitbater van een handels- of horecazaak op het Hasselts grondgebied kan eraan deelnemen. Zeker doen dus!

Wat

De Hasseltbon is een initiatief van de Stad Hasselt. Met een Hasseltbon kan een klant betalen bij meer dan 200 Hasseltse handels- en horecazaken. Je kan de bonnen aankopen aan de balie van de dienst Toerisme, erkende verkooppunten of online. Alle deelnemende handels- en horecazaken worden vermeld op een deelnamelijst.

Lijst deelnemende handelszaken

Deelnemen

Elke uitbater van een handels- of horecazaak op het Hasselts grondgebied kan zich inschrijven als deelnemende handelaar. Je zaak aanvaardt de Hasseltbon als betaalmiddel en krijgt de tegenwaarde volledig terugbetaald door de stad Hasselt. Er worden geen kosten aangerekend aan de deelnemende ondernemer.

Interesse? Registreer je zaak op ons online-voucher-platform. Je wordt vermeld op de deelnamelijst en ontvangt een sticker zodat klanten de deelnemende handelaars meteen kunnen herkennen.

Registreer je zaak als deelnemende handelaar

Terugbetaling

  • Elke waardebon heeft een unieke identificatiecode.
  • Bij ontvangst scan je de bon via de app gelinkt aan het online-voucher-platform van de Stad Hasselt. Vanaf dan verloopt de hele boekhoudkundige verwerking digitaal en volgt maandelijks een automatische uitbetaling. Doordat dit allemaal gedigitaliseerd wordt, moet de handelaar ook geen bijdrage meer betalen aan de stad bij het aanvaarden van een Hasseltbon.
  • Bonnen die vóór de vervaldag worden besteed, kunnen door de aangesloten ondernemer nog worden voorgelegd (gescand) ter uitbetaling, tot 1 maand na de vervaldag van de bon. Aanvragen na deze datum worden niet meer aanvaard.
  • Bekijk alle voorwaarden in het reglement.

Wijzigen of uitschrijven

Gegevens wijzigen of je uitschrijven kan gemakkelijk online via het online-voucher-platform.

Stel hier je vraag of meld een probleem

Wat is je vraag of probleem?

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact