KPM Cup 2022

Op 26 mei staat het Kapermolenpark in het teken van de 12de editie van KPM - hét gratis straatcultuurfestival waarbij de skate-contest KPM Cup centraal staat. Hasseltse stadsdiensten Jeugd en Sport slaan voor de organisatie de handen in elkaar. Tijdens vorige edities van het festival tekenden telkens maar liefst 1500 skaters en liefhebbers present in het skatepark.
 

Ook als niet-skater heb je voldoende redenen om af te zakken naar het Kapermolenpark. Naast de contest mag je je verwachten aan coole gitaren en strakke beats, Dj-sets vanop de DJ-stage, foodtrucks en een lifestyle markt. Het live-podium wordt geprogrammeerd in samenwerking met Muziekodroom en brengt het beste uit de alternatieve muziekscene naar voren.

Schrijf je hier in voor de KPM Cup

Voor de top 3 van iedere wedstrijdcategorie ligt er een hele mooie prijs te wachten! Dit gaat van waardebonnen tot geldprijzen tot € 450.

 

Discipline
Leeftijdsgroep
Categorie
Geslacht

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

skaten

Contact