Zelf confituur maken: Pierreke Pit

  • Lessenreeks
  • Samenleving

In deze workshop leer je lekkere confituur maken met minder suiker en veel smaak. Vandaag maken we Pierreke Pit: extra confituur peer met gember.



Heidi Neven is bezielster van Zelfgemaakt: haar eigen bedrijfje waarin ze lekkere dingen maakt, die tegelijk gezond zijn. De letters ZELF vatten haar visie op heerlijk eerlijke producten samen: Zonder geraffineerde suikers, Ecologisch, Lokaal en Lekker, en Fair. Samen met Avansa geeft ze workshops confituur maken. Zonder schadelijke additieven, maar puur natuur. Met een pak minder suiker dan de producten uit de supermarkt. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten uit lokale verantwoorde fruitteelt. Je leert dus niet alleen confituur maken, maar omarmt ook een gezonde levensstijl voor jezelf en je omgeving.
In deze workshop staat 'Pierreke Pit' op het menu. Pierreke Pit vindt het niet snel te pikant. Maar jalapeñopepers, daarvan wordt hij ambetant.

Begeleiders: Heidi Neven
Lees meer

Wanneer

  • woensdag 11 september 2024 van 19:00 tot 22:00

Waar

Kleine feestzaal Gildezaal
J. Van Oostenrijkstraat 65
3511 Kuringen (Hasselt)

Prijs

Basistarief: € 20
Kortingsprijs - 16.00: € 16
Verhoogde tegemoetkoming / UiTPAS met kansentarief - 4.00: € 4
Kansentarief voor UiTPAS Beringen: € 4,0
Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 4,0
Kansentarief voor UiTPAS Regio Hasselt: € 4,0

Reservaties

Contact

info@avansa-limburg.be
011/56.01.00

Organisator

Avansa Limburg vzw

Links

https://avansa-limburg.be
Zelf confituur maken: Pierreke Pit
Deel deze pagina: