Koken zonder restjes
- Cursus met open sessies
- Milieu en natuur
Jaarlijks wordt in de ganse keten van boer tot bord een paar miljard euro aan voedsel weggegooid. Ook jij kan thuis voedselverspilling vermijden. Tijdens deze workshop krijg je tips voor het aankopen en bewaren van voeding. Je leert ook de vervaldata interpreteren en maakt enkele gerechtjes waarbij je kookt zonder restjes! Kom ontdekken en proeven hoeje schil, vocht en loof verwerkt tot lekkere gerechtjes en laat je inspireren om thuis zelf aan de slag te gaan!
De workshop gaat door in de leskeuken van Domein Kiewit en wordt gegeven door de Hasseltse Inge Bamps.
Wat neem je zelf mee?
- snijmesje en -plankje
- bewaardoozen om gemaakte hapjes in mee te nemen
Deze workshop kaders in de campagne Mei Afvalvrij van Limburg.net ism Centrum Duurzaam Groen.
Wanneer
-
- donderdag 16 mei 2024 van 20:00 tot 22:00
Waar
-
Domein Kiewit
Toon op kaart
Putvennestraat 108
3500 Hasselt
Prijs
-
Basistarief: € 10
Verhoogde tegemoetkoming: € 2
Leeftijd
- 18+
Reservaties
Contact
-
kiewit@hasselt.be
011 23 98 98
Organisator
- Stedelijk Domein Kiewit