De Sprookjeskamer. Giftige appels op gouden bordjes

  • Tentoonstelling
  • Meerdere kunstvormen
Een peperkoeken huis op een grasveld aan de muur, of een gedekte tafel aan het plafond: de tover van sprookjes zit overal in deze kamer. Van de wonderlijke beelden in papier-maché (gemaakt door Micheline Vandervreken) tot de verzameling sprookjesboeken in alle stijlen waar je kan induiken.

Kinderen van 5 tot 12 jaar ontdekken deze heerlijke sprookjeswereld aan de hand van 7 koffertjes. Je gebruikt hierbij al je zintuigen. Je maakt kennis met bekende en minder bekende sprookjes en met nieuwe bewerkingen.

Jongeren (12+) herontdekken de oude bekende sprookjes van Grimm en Andersen en maken kennis met nieuwe hedendaagse bewerkingen. Je komt meer te weten over de diepere betekenis van sprookjes.

Combineer een groepsbezoek met een workshop! Verstop Roodkapje en de wolf in een bos van houtskool of ontwerp een sprookjeskostuum voor de reus van Klein Duimpje, Assepoes of de stiefmoeder van Sneeuwwitje met allerlei stofjes.

Open van woensdag t/m zaterdag (en de eerste zondag van de maand) van 14 tot 17u.
Lees meer

Wanneer

Altijd open

Waar

Villa Verbeelding
Bampslaan 35
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: € 4
-18 jaar: € 2
kinderen onder de 3 jaar: gratis
Kansentarief voor UiTPAS Hasselt: € 0,8

Leeftijd

5+

Reservaties

Contact

+32(0)11 22 26 24

Organisator

Villa Verbeelding

Links

http://www.villaverbeelding.be/
De Sprookjeskamer. Giftige appels op gouden bordjes
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.