De Illustratieroute in Hasselt

  • Fiets- of wandelroute
Ga op pad met De Illustratieroute en ontdek tekeningen uit prentenboeken in de Hasseltse binnenstad.

Dompel je onder in het fantasierijke werk van Vlaamse topillustratoren: Carll Cneut, Gerda Dendooven, Pieter Gaudesaboos, Fatinha Ramos, Tom Schamp, Leo Timmers, Sebastiaan Van Doninck en Kaatje Vermeire.

Volg de route, scan de QR-code bij de illustratie en voer samen de interactieve opdrachten uit. De route is 3 km lang en duurt ongeveer 1,5 uur. De route start bij Villa Verbeelding. Download het plannetje op de website villaverbeelding.be.

De route is gratis en je kan zelf kiezen op welk moment je ze komt ontdekken. Vergeet niet je smartphone en een potlood mee te nemen. Een kleurrijk schetsboekje voor onderweg kan je voor 1 euro kopen in Villa Verbeelding, Dienst Toerisme of Boekhandel Grim.

Tag @villaverbeelding met #illustratieroute en laat ons weten wat je ervan vond! Wil je nog meer illustraties ontdekken? Goed nieuws: want de route blijft niet stilstaan. We verrassen met nieuwe illustraties, plannen leuke activiteiten en bieden extra opdrachten aan voor thuis of in de klas.

De Illustratieroute is een initiatief van Villa Verbeelding met steun van de stad Hasselt.
Lees meer

Wanneer

  • zaterdag 19 december 2020 00:00 tot vrijdag 19 december 2025 23:59

Waar

Centrum
Centrum Hasselt
3500 Hasselt

Prijs

Basistarief: gratis

Contact

info@villaverbeelding.be

Organisator

Villa Verbeelding

Links

http://www.villaverbeelding.be
De Illustratieroute in Hasselt
Deel deze pagina:

Sommige activiteiten zijn mogelijk geannuleerd door de coronacrisis. Check voor de zekerheid even de site van de organisatie.