Titel

Domein Kiewit

Domein Kiewit
Benieuwd naar wat er allemaal vliegt, kruipt of krioelt in Kiewit? Kom dan op zondag 21 mei naar 'Bijzzzondere Beestjes' op Domein Kiewit met tal van doe-activiteiten voor jong en oud. En dit volledig gratis.
film pixar
Stel het je eens voor: een animatiefilm op een open plek in het bos! Kom het beleven op woensdag 23 augustus van 20.45 tot 21.45 uur in Domein Kiewit. Bestel nu alvast je tickets voor 'Up'.
Domein Kiewit
Op zondag 25 juni heten alle dieren je van harte welkom op Domein Kiewit. Van 14 uur tot 17 uur kan je gratis deelnemen aan tal van activiteiten. Kom je verkleed als boer, boerin, je favoriete dier of … dan krijg je ook een leuke verrassing!
Domein Kiewit
Op zondag 25 juni om 14.30 uur is er voor kinderen een knutselworkshop over kakaweetjes en -kunstjes. Wat dacht je van uitwerpselen van de boerderijdieren herkennen en daarna nabootsen. Gegarandeerd pret! Inschrijven is verplicht.
gierzwaluwwandeling
Wist je dat tal van gierzwaluwen een broedplaats in het centrum van Hasselt hebben? Op 3 juli om 9 uur nemen we je gratis mee op pad langs de belangrijkste broedplaatsen en observeren we de vogels in volle actie. Iedereen is welkom.

Contacteer webmaster