Titel

Domein Kiewit

Activiteiten
gouden steen
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want zo breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
bezig beestje
Ook op zondag 26 mei is het dikke pret voor de hele familie op Domein Kiewit. Bij elke activiteit verdien je een stempel. Met een volle stempelkaart kronen we jou tot bezig beestje en misschien win je dan wel een insectenhotel.
boerderij
Kom op zondag 30 juni met het hele gezin naar Domein Kiewit. Je bent er welkom tussen 14 en 17 uur. Neem plaats op het vliegend tapijt getrokken door boerenpaarden, zaai een eigen plantje, boetseer je favoriete dier, knutsel een wollig schaap... Alle activiteiten zijn gratis voor jong en oud.
beestenboel
Op 8 en 9 juni organiseren enkele studenten een beestig leuk avontuur voor kinderen tussen 3 en 8 jaar. Ook onze boerderijdieren heten je hartelijk welkom!
nachtvlinder
Om zaterdag 25 mei om 21 uur zie je entomoloog Zoë aan het werk. Met haar lichtval lokt ze nachtvlinders om de soorten én aantallen te inventariseren. Je bent heel welkom om deze wonderlijke beestjes eens van dichterbij te zien. De demonstratie is gratis.
escape room
Schrijf je in voor deze ultieme samenwerkingstest op zondag 30 juni. In een afgesloten ruimte presenteren we jullie raadsels en aanwijzingen rond het thema 'boerderij'. Vind de oplossingen (binnen de tijd!) en kraak de code van het slot.

Contacteer webmaster