Titel

Domein Kiewit

Nieuws
Domein Kiewit
De natuur is voortdurend in verandering, en biedt ons als spiegel heel wat perspectief! Benieuwd welke boodschap de herfst jou wil vertellen? Schrijf je in voor de boeiende workshop op Domein Kiewit op zondag 29 september van 10 tot 12 uur.
Domein Kiewit
Kom op zondag 6 oktober wandelen op het mooie Domein Kiewit en ontdek de lekkere natuurlijke proevertjes, doe mee aan de knutsel- en doe-activiteiten en ontdek de prachtige kleuren bij de textielkunstenares. Afspraak om 14 uur.
bloemen
Hoe en wanneer ga je best aan de slag met bloembollen? Tijdens de workshop op zaterdagnamiddag 26 oktober krijg je een antwoord op al je vragen. Nadien gaan we de lente planten in de tuinen op Domein Kiewit. Vooraf inschrijven - beperkte plaatsen.
Domein Kiewit
Dierenliefhebbers, groot en klein, zijn op zondag 3 november van 10.30 tot 13 uur welkom op Domein Kiewit. Op de binnenkoer worden de dieren gewijd. Daarnaast is er een knutselatelier, worden er tal van demo's gegeven en is er muzikale omlijsting voorzien. En dat allemaal terwijl je smult van wat warms zoals chocomelk en misschien wel een pannenkoek.
Domein Kiewit
Wat is er toch gebeurd op Domein Kiewit? Neem op zaterdag 9 november van 18.30 tot 19.45 uur deel aan de ludieke verteltocht en ontrafel het geheim samen met je hele gezin. Voor kinderen vanaf 7 jaar. Vooraf inschrijven - beperkte plaatsen.
gouden steen
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want zo breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
nieuwsbrief
Nieuws, acties en evenementen in Hasselt? Je ziet het als eerste met onze nieuwsbrieven. Duid de thema's aan die jou interesseren en schrijf je in.

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief