Titel

Domein Kiewit

Domein Kiewit
Biologische voeding is niet alleen beter voor de planeet maar ook voor onze gezondheid. Hoe herken je biologische voeding en wat maakt ze dan gezonder? Dokter Verhelst legt het je op donderdag 22 februari van 19.30 tot 22 uur uit op Domein Kiewit. Schrijf je snel in!
Poppentheater
Op zondag 25 februari kan je op domein Kiewit naar het poppentheater. Wanneer kleine prins Jeroen van zijn vader een oud sprookjesboek krijgt, is het verwende prinsje daar helemaal niet blij mee. Woedend gooit hij het boek van de trappen. Maar dan worden alle personages in het boek plots levend én dat heeft nogal wat gevolgen. Schrijf je snel in!
Vogel en nestkastje
Wil je weten welke nestkast bij welk vogeltje hoort? Ludo Grouwels geeft je op donderdag 1 maart op Domein Kiewit uitleg en handige tips om in je eigen tuin aan de slag te gaan. Let wel, het aantal deelnemers is beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap.
Wilde bloementuin
Maak van je tuin een natuurlijke plek vol biodiversiteit waar bijen, vlinders en zweefvliegjes welkom zijn. Hoe je dit het beste aanpakt, leer je tijdens de infosessie op zaterdag 10 maart op Domein Kiewit. Schrijf je snel in.
Domein Kiewit familiespeurtocht
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.

Contacteer webmaster