Titel

Domein Kiewit

Activiteiten
Domein Kiewit familiespeurtocht
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
Veggiekamp
Vegetarisch eten is 'in'. Hoog tijd dus om inspiratie op te doen over veggie kampkost. Kom op zaterdag 26 juni naar de workshop op Domein Kiewit en leer hoe je een volledig menu in elkaar bokst, speciaal voor grotere groepen. Schrijf je in voor 2 juni want het aantal plaatsen is beperkt.
Onkruidbrander
Paden, stoepen en terrassen in en rond je tuin vragen onderhoud. Een verstandige beslissing bij de (her)aanleg en je zal merken dat je je tuinverhardingen in je tuin zonder pesticiden toch mooi kan houden én er tegelijk voor kan zorgen dat ongewenste plantjes geen kans krijgen. Kom jij op zaterdag 28 april je ervaring met andere delen?
Wortelloof
Op zaterdag 5 mei gaan we op Domein Kiewit koken met, jawel, de composthoop! Wortelloof, aardappelschillen, radijsblaadjes, … Je kan het in allerhande smakelijke gerechtjes verwerken.

Contacteer webmaster