Titel

Domein Kiewit

Activiteiten
nestkastjes timmeren
Kom op zondag 27 januari, van 14 tot 17 uur, naar Domein Kiewit. Dan zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Timmer een nestkastje, maak een lippenbalsem... en breng een bezoekje aan alle dieren. Aanrader!
brood
Deeg kneden, laten rijzen en smakelijk genieten. Kom naar onze workshop op zaterdag 9 en 23 februari van 9 tot 13 uur. We leren je brood bakken met tarwe en rogge.
gouden steen
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
Zuidpool
Op vrijdag 15 februari om 19 uur is reisjournalist Johan Lambrechts te gast op Domein Kiewit. Hij vertelt op een laagdrempelige en fascinerende manier over Zuidpool. Aanrader voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Schrijf snel in.
grond
In de bodem leven bacteriën, schimmels, protozoa, nematoden, mijten… En dit allemaal in verbijsterende aantallen en diversiteit. Marc Siepman vertelt je wat ze met elkaar te maken hebben en hoe je ze kunt helpen om jou te helpen. Schrijf je in voor de lezing op zondag 24 februari van 10 tot 11.30 uur.

Contacteer webmaster