Titel

Domein Kiewit

Activiteiten
Domein Kiewit familiespeurtocht
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
Moestuinieren
Droom jij ook van een eigen moestuin met zelfgezaaide groenten en kruiden maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Schrijf je dan snel in voor een reeks workshops die op Domein Kiewit georganiseerd worden. Op donderdag 19 april gaan we van start!
Vroegere bewoners Domein Kiewit
Tijdens een geleide wandeling krijg je op zondag 22 april een blik op het rijke verleden van het Domein Kiewit. De kasteelheren, de kinderen van het tehuis Rulot en de zusters trappistinnen...de vroegere bewoners komen weer tot leven.
Archeologie op Domein Kiewit
Zou het kunnen dat er nog resten van een oude beeldentuin te vinden zijn op Domein Kiewit? Om die op te graven, zoeken we sterke, helpende handen. Iets voor jou? Zondagnamiddag 22 april kan je als een echte archeoloog aan de slag.
Onkruidbrander
Paden, stoepen en terrassen in en rond je tuin vragen onderhoud. Een verstandige beslissing bij de (her)aanleg en je zal merken dat je je tuinverhardingen in je tuin zonder pesticiden toch mooi kan houden én er tegelijk voor kan zorgen dat ongewenste plantjes geen kans krijgen. Kom jij op zaterdag 28 april je ervaring met andere delen?
Wortelloof
Op zaterdag 5 mei gaan we op Domein Kiewit koken met, jawel, de composthoop! Wortelloof, aardappelschillen, radijsblaadjes, … Je kan het in allerhande smakelijke gerechtjes verwerken.

Contacteer webmaster