Titel

Domein Kiewit

Activiteiten
Affiche Zack
Op zondag 21 oktober kunnen kinderen van de 2de kleuterklas t/m het eerste leerjaar komen luisteren naar het verhaal van Zack. Aansluitend gaan ze met z'n allen duurzaam knutselen.
Kinderen maken beewraps
Beewraps of bijenwasdoeken zijn de huishoudfolie van de toekomst! Je gebruikt beewraps om potten en pannen af te dekken en aangebroken voedsel zoals een halve komkommer, stuk kaas,... luchtdicht mee af te dekken. Op 20 november kan je naar een workshop. Schrijf je snel in!
Paarden
Dierenliefhebbers, aandacht! Op zondag 4 november verwachten we je voor een leerrijke voormiddag over beestjes op het domein. Breng zeker ook je eigen huisdier of knuffel mee! Om 11.30 uur ben je welkom voor een wijding op onze binnenkoer én kan je samen met je (knuffel)dier op de foto.
Chocolade
Met gezonde ingrediënten schandalig lekkere dingen maken waar je lichaam ook nog eens blij van wordt?! Het kan en je ontdekt het op zaterdag 10 november tijdens een workshop van gezondheidsbegeleider/psycholoog/chocoholic Ria Simoens. Het resultaat zijn heerlijke gezonde receptjes zonder koemelk, geraffineerde suikers en gluten!
Natuurlijke schoonheidsproducten
Je lichaam verzorgen met natuurlijke en eenvoudige producten? Met gezonde ingrediënten en zonder schadelijke stoffen voor de huid? Na deze interactieve workshop op woensdag 28 november ga je naar huis met een lichaamsscrub, deo-spray, tandpasta, lippenbalsem en massageolie.
Domein Kiewit familiespeurtocht
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.

Contacteer webmaster