Titel

Domein Kiewit

Olielampje
Op zondag 29 januari nodigt Domein Kiewit je uit op 'Kiewit Wintert'. Knutsel je eigen winter-olielampje, luister naar een fijn winterverhaal of fiets je warm op een mountainbike.
Vogelvoederrekje
Als de winter wat strenger is, hebben de vogels het moeilijk om eten te vinden. Daar kan jij iets aan doen. Kom op 29 januari 2017 naar Domein Kiewit en leer samen met lesgever Joene je eigen ‘vogelvoederrekje’ timmeren. Ideaal om in je tuin of op je balkon de vogels gezond eten te geven.
Poppenspeler van poppentheater Plansjet
Poppentheater Plansjet krijgt, op zondag 19 februari 2017, de 'poppen aan het dansen'. De poppenspeler zit niet verstopt in zijn poppenkast, maar staat tussen zijn poppen en het publiek. Kinderen kunnen actief meespelen.
Steven Vroman stelt voor
Iemand overtuigen om het zonder pesticiden te tuinieren is niet gemakkelijk! Gelukkig snelt Steven Vromman, de ‘Low Impact Man’, ons te hulp. Op vrijdag 31 maart 2017 gaat hij samen met jou op zoek naar de smoezen waarom zoveel mensen deze schadelijke stoffen nog gebruiken. En weet je, hij komt met oplossingen!
Workshop in de moestuin
Een eigen moestuin met zelfgezaaide groenten en kruiden, misschien ook voor jou een droom? Leer het al doende in deze reeks workshops in de prachtige Ambertuin.
Mandje citroene
Wil je leren om zelf poetsproducten samen te stellen met een aantal eenvoudige ingrediënten? Kom op dinsdag 28 maart 2017 naar Domein Kiewit voor een workshop 'natuurlijk poetsen' en je gaat naar huis met een allesreiniger, waspoeder, schuurmiddel...
Kringlooptuin/ambertuin
Compost is krachtvoedsel voor de tuin! Wil jij je tuin ook meer 'vitaminen' geven? Maar weet je niet hoe eraan te beginnen. Mis dan zeker deze cursus niet! Op 21 en 25 maart ben je welkom in onze Kringlooptuin.

Contacteer webmaster