Titel

Domein Kiewit

Domein Kiewit familiespeurtocht
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
theater
Bange ridders, stoere prinsessen, toverbomen en een boze heks. Domein Kiewit presenteert op zondag 12 november een theatervoorstelling van het 'Verteltapijt' van 15 tot 16 uur. Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom, ook (groot)ouders. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf snel in.
De supermarkt Bio-planet is 100% bio en eco. Wil je hier graag een bezoekje achter de schermen brengen? Dat kan. Medewerkers van Domein Kiewit gaan er samen met jou naar toe op donderdag 16 november. Schrijf je wel even in?
zwammen domein Kiewit
Wil je leren hoe je zelf eetbare paddenstoelen (oesterzwammen, shitake) kan kweken binnenshuis (op koffiegruis) of in de tuin (op boomstammen)? Dan moet je op 9 december op domein Kiewit zijn!

Contacteer webmaster