Titel

Domein Kiewit

Activiteiten
gouden steen
Wist je dat een Amerikaanse piloot op de zolder van het kasteel werd verstopt tijdens WO II? Kom met de hele familie op speurtocht en ontdek alles over het verleden van Domein Kiewit. Kan jij goed klimmen, tellen en voelen? Goed, want op die manier breng je stukjes uit het verleden samen en kraak je de code.
Domein Kiewit
Op zaterdag 30 maart kan je op Domein Kiewit van 9 tot 12 uur deelnemen aan een workshop 'Wilgenvlechten'. Je gaat achteraf met veel inspiratie en technieken in de vingers naar huis. De deelnameprijs bedraagt 5 euro.
Domein Kiewit
Zie je een beetje op tegen het vele werk in de tuin bij het naderen van de lente? Kom dan op dinsdag 16 april naar het Klusatelier op Domein Kiewit. Van 9.30 tot 15.30 uur krijg je advies en praktische tips van een specialist. Vooraf inschrijven is verplicht.
Domein Kiewit
Help jij de Dikke Eik om terug kleur en geur te toveren in het bos? Neem op zondag 7 april van 10 tot 12 uur op Domein Kiewit deel aan de zoektocht met verhalen over heksen, elfen en kabouters. Vooraf inschrijven is verplicht.

Contacteer webmaster