Shop in Hasselt

 

Ontdek het gevarieerde en brede aanbod van meer dan 500 Hasseltse handel- en horecazaken.

Weekend van de Klant

2 & 3 oktober

De klant is koning? In Hasselt meer dan ooit! Tijdens het Weekend van de Klant, op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, staat in Hasselt de klant centraal. Wie op die dagen door de Hasseltse winkelstraten wandelt, zal worden overladen met complimenten. De winkeliers trakteren je op kleine attenties en je kunt bovendien ieder uur het aankoopbedrag van je kassaticket terug-winnen. Klinkt als een heerlijk dagje shoppen, toch? We zien je graag op 2 en 3 oktober in de Hasseltse winkelstraten. De rode loper hebben we alvast voor je uitgerold!

Bekijk hier welke winkels meedoen en hoe je kan winnen

Shoppen op zondag, dat kan!

In Hasselt winkel je van maandag tot zaterdag, van 10 tot 18 uur. Ook op de eerste zondag van de maand doen heel wat winkels de deuren open tussen 13 tot 18 uur. Bij een feestdag schuiven we één week. Noteer alvast de eerstkomende koopzondagen in je agenda:

zondag 3 oktober
zondag 5 december

....

 

Shoppen Zomer

Vlot naar Hasselt - reisadvies op maat

Hoe geraak je er? Bekijk hier onze tips

Koop een Hasseltbon

hasseltbon

Op zoek naar een origineel presentje? Met de Hasseltbon kan je in een 200-tal winkels en horecazaken betalen. Een gezellig dagje Hasselt-fun verzekerd! Bestel nu je geschenkbon van 5, 10, 20 of 50 euro!

Ontdek de Hasseltbon

Méér Hasselt om van te houden

 

Het stadscentrum heeft aan de Blauwe Boulevard een aantrekkelijke nieuw woon- en winkelgedeelte 'Quartier Bleu' erbij.  Het nieuwe imposante Verbindingsplein zorgt ervoor dat het nieuwe stadsdeel 'helemaal integreert in de bekende stadskern.

Tip: parkeer je auto in de nieuwe ondergrondse parking 'Blauwe Boulevard'. Je rijdt de parking in vanaf de Singel (Grote Ring). Je betaalt er 1,5 euro per uur en een maximum van 10 euro per dag. Welkom!

Ontdek parking Blauwe Boulevard

Blauweboulevard_quartierbleu