Brochure sportkampen online

aff_sportkamp.jpg

Ook tijdens de zomervakantie verwent de sportdienst van Hasselt 3 tot 18-jarigen met een uitgebreid aanbod van sportkampen. Je kan kiezen uit zwemmen, dansen, tennis, turnen, voetbal, skateboarden... 

Pop-up projectenshop

Nieuwsbrief_20150430_stadmeteenplan.jpg

Hasselt is een stad met een plan, letterlijk. Hoe de stad er in de toekomst uit kan zien, kan je de komende weken gaan bekijken op een wel heel bijzondere pop-upplek! In de pop-up ‘Stad met een plan’ krijg je een overzicht van alle geplande ontwikkelingsprojecten in onze stad. Ga zeker eens langs Hoogstraat 4, vlakbij de Grote Markt. Daar vind je maquettes, plannen, filmpjes, toekomstzichten… Je kan jezelf ook online laten rondleiden via www.hasselt.be/stadmeteenplan

Brochure zomeraanbod in Hasselt

Zomerbrochure_jeugdactiviteiten_2015.jpg

De zomervakantie komt eraan! Dus tijd om de agenda van je kinderen vol te plannen met leuke activiteiten. Hoe begin je er aan? Wel, de zomerfolder van de jeugddienst geeft je een overzicht van alle activiteiten op grondgebied Hasselt. Eind april ligt jouw exemplaar samen met 'De Nieuwe Hasselaar' in je brievenbus.    

Kinderfuif 'Cabaskesrock'

cabaskesrock_indekijker.jpg

Ben je tussen de 10 en 13 jaar en heb je zin om eens lekker te swingen en te fuiven? Dan is Cabaskesrock zeker iets voor jou! De jeugddienst zet de traditie voort en organiseert ook dit jaar een echte fuif op maat op een mega coole locatie. De fuifclub "Forty Five" wordt exclusief open gezet voor het jonge volkje zodat zij ook al eens kunnen proeven van het fuifleven in Hasselt.

Herdenking WOII

Hasselt herdenkt op vrijdag 8 mei V-dag, het einde van Wereldoorlog II. Wil je deelnemen? Kom dan om 10 uur naar het provinciaal monument op het Kolonel Dusartplein. Om 10.10 uur is er een plechtigheid met bloemenhulde. Om 11 uur volgt er een ontvangst op het stadhuis.

meer nieuws

Andere nieuwsberichten

gesloten.png Stadsdiensten sluiten donderdag 14 mei
Aandacht! Op donderdag 14 mei zijn alle...
lees meer
fietstocht_sportdienst.jpg Mee op dagfietstocht voor 50-plussers?
Op donderdag 21 mei organiseert de sportdienst...
lees meer
belgerinkel2.png Met belgerinkel naar de winkel
Je boodschappen doen met de fiets is niet...
lees meer
wandelaars.jpg Wandelen in Platwijers
De Groendienst organiseert op 5...
lees meer
groen.jpg Groen, groener, groenst
De Groendienst laat er geen gras over groeien...
lees meer
sportmaand.JPG Gratis sportmaand
Goed nieuws! van 15 april tot en met 15 mei...
lees meer
meer nieuws