Gratis fietsgraveren

graveer.jpg

Bij de start van het nieuwe schooljaar, worden er ook heel wat fietsen van stal gehaald. Het ideale moment om je fiets te laten graveren. Op  woensdag 3 september graveren we op het Belgiëplein in Kermt. Tussen 14 en 17 uur ben je welkom.

gespreksavond ‘Laat je horen Hasselt’

Op 23 september organiseert de stedelijke dienst Diversiteit haar tweede gespreksavond ‘Laat je horen Hasselt’. Het thema is deze keer diversiteit en media. Bepalen de media hoe we over een diverse samenleving denken?

Offerfeest 2014

Rond 4 oktober houden moslims het Offerfeest. Het is een feest voor de hele moslimgemeenschap, verspreid over de hele wereld. Het feest is voor elke moslim een uitdrukking van zijn individuele geloofsbeleving, en vooral een feest van geven en goede daden.

Lichtfestival - Light in the city

lightinthecity.jpg

Hasselt is van 17 tot 19 oktober gaststad voor ‘Light in the city’ , een internationale conferentie over openbare verlichting. Het congres kadert binnen een Europees project rond kwaliteitsvolle en duurzame verlichting. In de UHasselt praten lichtexperts en beleidswerkers over het Hasseltse lichtplan, milieuvriendelijke stadsverlichting, vooruitstrevende lichtprojecten...

September = 'Gratis Sportmaand'

gratis_sportmaand.jpg

Al voor de 18e keer kunnen jongeren onder 16 jaar in september gratis proefdraaien bij meer dan honderd sportclubs in ruim vijftig disciplines. Hopelijk blijft het niet bij het proeven en vind je de sport van je leven! Het is je gegund. Want er zijn weinig thema’s waar wetenschappelijk onderzoek het zo over eens is als dit: sporten is gezond. Voor lichaam én geest.

meer nieuws

Andere nieuwsberichten

Milieuvergunningsaanvraag Stad Hasselt Herkenrodesingel z/n
BEKENDMAKING MILIEUVERGUNNINGSAANVRAAG klasse...
lees meer
Brand in gasbedrijf Walenstraat
Vanmorgen omstreeks 10.45 uur brak er brand...
lees meer
Chrysantenfestival.jpg Chrysantenfestival, flowered by Philippe Bas
Van zaterdag 18 tot en met zondag 26 oktober...
lees meer
stadspark2.jpg Kom jij mee denken over het stadspark?
Het stadsbestuur wil het stadspark opnieuw...
lees meer
20140901_Bekendmaking_00143
De burgemeester van de stad Hasselt maakt...
lees meer
meer nieuws