Nieuws

Theater op de Markt in Hasselt
Van 11 tot 14 augustus kan je genieten van bijzondere voorstellingen op verschillende locaties in Hasselt. Verzeker je van een plek op één van de vele mooie voorstellingen. Wacht niet te lang, want tickets zijn gegeerd.
film in het bos
Popcorn, een gezellig dekentje en een toffe film... in een groen kader. Vergeet de zetel en geniet voor één keer van een film in het bos!
fietsactieplan fietser
Hoe kan Hasselt uitgroeien tot een echte fietsstad? 52 suggesties van Hasselaren werden gebundeld tot een fietsactieplan. Het bevat zowel bestaande initiatieven die verder uitgebouwd worden als nieuwe ideeën die de dienst Mobiliteit van de Stad nog verder zal uitwerken.
hasselt montmartre
Zeven zaterdagen, vanaf zaterdag 16 juli, wordt het pleintje achter het stadhuis elke namiddag omgetoverd in een mini Montmartre. Kom gezellig snuisteren!
Japanse Tuin in Hasselt
De Japanse tuin heeft deze zomer een aantal extra activiteiten op het programma staan. Op 24 juli kan je het komisch verteltheater Rakugo ontdekken. Tijdens de 'Origami voor de Vrede' op zaterdag 6 augustus herdenkt men het vallen van de atoombom op Hiroshima. Op 17 augustus vindt de jaarlijkse nocturne plaats.