Stad Hasselt

Nieuws

zwembad waterpolo
Opgelet! Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus zijn de wedstrijdbaden in het zwembad het strijdtoneel van de waterpolospelers. Hou er dus rekening mee dat de plaats voor vrij zwemmen beperkt is.
naar school
Heb je thuis boekentasjes, brooddozen, drinkbekers… die je niet meer gebruikt? Breng ze binnen in onze ruilwinkel Het Wisselke in de Fonteinstraat. Je maakt er vast en zeker iemand anders heel blij mee!
veegwagen, veegplan
Tot eind oktober krijgen alle stoepen en straten tussen de kleine en grote ring een grote schoonmaakbeurt. Opgelet met je auto die dag, want dan geldt er een parkeerverbod.
Hoe moet het Kapermolenpark eruit zien in 2017? Op de website kapermolen.hasselt.be postten heel wat mensen suggesties. Nu kan het ontwerpbureau aan de slag met een eerste ontwerp. Dat ontwerp verschijnt midden augustus 2016 op de website. Je kan nog steeds je stem laten horen en ons vertellen wat je ervan vindt.
Autovrije zondag in Hasselt
Markeer zondag 11 september in je agenda. De kleine ring wordt dan omgetoverd tot een autovrij paradijs. Fietsers, wandelaars, sporters, ouderen en spelende kinderen krijgen er vrij spel tussen 11 en 19 uur.
Onthaalouder in Hasselt
Om ervoor te zorgen dat er genoeg opvangplekken voor kinderen beschikbaar zijn, investeert het stadsbestuur extra in onthaalouders. Via een nieuw subsidiereglement wil het voor 200 extra plaatsen zorgen bij Hasseltse onthaalouders.