Stad Hasselt

Nieuws

Campagnebeeld
Zin om te gaan shoppen? In Hasselt zijn op zondag 25 maart de winkels open, van 11 tot 18 uur! Een uitgelezen moment om te gaan lenteshoppen. Er zijn die dag ook tal van straatoptredens in het centrum.
vrijwilliger
Schenk eens wat vrije tijd. Registreer je als vrijwilliger op onze nieuwe website. Personen met goesting in vrijwilligerswerk geven hun beschikbaarheid, interesses en talenten in én organisaties plaatsen hier hun vacatures. Via één druk op de knop vind je je match.
stadspersoneel
Onze stadsdiensten werken volgens nieuwe openingsuren én op afspraak. Je kan een afspraak maken via www.hasselt.be. Enkel bij de Verkeerswinkel en de dienst Burgerzaken kan je van 9 tot 12.30 uur terecht zonder afspraak.
digitaal loket
Heel wat diensten en producten van de stad Hasselt kan je makkelijk regelen via je PC, tablet of smartphone. Die zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar. Kijk dus eerst naar dit overzicht voordat je misschien onnodig naar het stadhuis komt.
speelplein
Hasselt heeft een goed rapport gekregen! In onze stad is het volgens de bevraagde inwoners goed om wonen, leven en werken. Maar ook als motor van de provincie speelt Hasselt een belangrijke rol. Dat is de conclusie uit de Stadsmonitor 2018.
solarstad
Stad Hasselt lanceert een nieuwe groepsaankoop zonnepanelen. Goed voor het milieu én voor jouw portemonnee. Hoe meer Hasselaren zich inschrijven, hoe beter de prijs. Interesse? Schrijf je vrijblijvend in voor 26 april en beslis erna of de offerte de moeite is.
Buitenspeeldag
Kom op woensdag 18 april naar de Buitenspeeldag in het Vredespark in Runkst. Je kan er nestkastjes timmeren, ravotten, je uitleven op de springkastelen en nog veel meer. De Jeugddienst maakt er een onvergetelijke namiddag van. Kom je ook?