Buiten: Cultuur in Openlucht

Muziek, dans en theater beleven op verrassende locaties: daarmee trekt het zomerprogramma ‘Buiten: Cultuur in Openlucht’ de volgende weken door Hasselt. Muziekodroom, B-Classic, Het Nieuwstedelijk en Tout Petit zorgen voor een frisse wind door de culturele agenda van ‘Zomer in Hasselt’, met een programma dat focust op lokale makers.

En dat in openlucht! 
Van 13 augustus tot 16 augustus in het Kapermolenpark met o.a. Wouter Dewit en Rick De Leeuw en van 20 tot 22 augustus op de binnenkoer van de Nieuwe Zaal met o.a. Jonas Van Tielen en Marble Sounds. Het laatste weekend trekt men naar Domein Kiewit.
 

Natuurlijk zal alles coronaproof verlopen. De keuze voor openluchtlocaties was daarom een evidentie. Zo houdt men het maximaal veilig voor publiek, medewerkers en artiesten. Om extra veilig te genieten van de voorstellingen, biedt ‘Buiten: Cultuur in Openlucht’ naast éénpersoonstickets ook een bubbeltickets aan. Daarnaast wordt zoals in de horeca van elke bezoeker de contactgegevens genoteerd en is ook het dragen van een mondmasker verplicht voor verplaatsingen tijdens de voorstelling.

Cultuur in Openlucht

Reserveer je ticket per voorstelling:

Geen evenementen gevonden