Update: Opening Z33 opent uitgesteld


UPDATE:

Naar aanleiding van de maatregelen die genomen moeten worden om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, werd de opening van Z33 uitgesteld.


Bericht Z33:

Z33 annuleert preventief de activiteiten op zaterdag 14 en zondag 15 maart. Het gaat hier o.m. om de preview, het feest met DJ-set en optredens, de rondleidingen en de gezinsactiviteiten. Op die manier willen ze jou als bezoeker beschermen en de verspreiding van het coronavirus beperken.

 

Performances
Tijdens het openingsweekend kan je het gebouw en de expo’s doorlopend bezoeken van 10 tot 17 en 21 tot 23u op  zaterdag, en van 10 tot 18u op zondag. Doorheen deze dagen zullen de verschillende performances je in connectie brengen met het gebouw en de werken.

Rondleidingen
Gidsen nemen je mee doorheen de expo’s en het gebouw. Sluit aan bij de gratis rondleidingen om 11u30 en 15u30. Afspraak in de nieuwe inkomhal.

Feest
Zaterdagavond draait Z33 de volumeknop open met o.m. een opzwepende blend van house, italodisco, techno en afrobeat van Cheap Charly Men, de ode van GAMEBOYZ II MEN aan… gameboys. Ex-drummer bij o.a. Soulwax Piet Dierickx blijkt een “meester in muzikale trips” en BOLT RUIN brengt een stroboscoop show mee. En noannaos spant dan weer de kroon wat veelbelovende future beatmakers betreft.

Zondag familiedag
Op zondag starten de activiteiten met de kinderfilm Marona. Namiddag staat nog een gezinsatelier ‘Architect voor één dag‘ op het programma en afsluiten doet men met de onthulling van de participatieve projecten: Snuggie en 33m² Quilt.

Z33 opent