Titel

Word lid van de Basta Bende!

Basta Bende: wat is dat?

In Hasselt nemen 12-jarigen zelf het heft in handen. Onder de noemer Basta Bende brengen ze hete hangijzers onder de aandacht. Gewapend met microfoon en camera trekken ze de straat op en polsen ze kinderen en volwassenen naar hun mening. Dat mondt uit in leuke ideeën om Hasselt nog kindvriendelijker te maken. Kort samengevat: de Basta Bende is een jeugdredactie die de strafste vragen stelt, met video, fotografie en tekst originele reportages maakt en de gekste acties uitvoert.

Word lid van de Basta Bende

Zit je in het zesde leerjaar, droom je ervan om reporter te worden en wil je meedoen aan coole acties om van Hasselt een leukere plek te maken? Schrijf je dan nu in voor de BastaBende! Samen met de jeugddienst van Hasselt en Villa Basta ga je niet alleen ideeën verzinnen, maar vooral ook doen! We werken dit jaar namelijk rond het thema 'groen'.

We geven een tiental hypergemotiveerde 12-jarigen de kans om samen de Basta bende te vormen. We komen vanaf maart 2017, tien weken lang, op woensdag van 14 tot 16.30 uur samen in het centrum van Hasselt.

Stel je kandidaat

Interesse? Mail dan zo snel mogelijk je contactgegevens naar mike.bonneux@hasselt.be van jeugddienst Hasselt . Wacht niet te lang, want volzet is volzet. Ook voor vragen of mee rinformatie, kan je hem steeds contacteren.