Winterland

Winterland tovert de stad Hasselt 7 weken lang om in de mooiste kerststad van België. Op het Kolonel Dusartplein is Winterland Van 18 november tot 7 januari dagelijks geopend tot 22 uur en de Winterland-lounge tot 24 uur. Welkom!

Winterland

winterland_Hasselt

Kerstmarkt en schaatsbaan

winterland_schaatsen

Publiekstrekkers blijven de overdekte ijspiste van 1.000m² en de kerstmarkt met meer dan 80 deelnemers uit 11 verschillende landen. Of kijk je al weer uit naar een ritje op de Grand Carroussel of heerljk verpozen in het Grand café? Het ruime aanbod aan attracties en drank- en eetgelegenheden maakt een bezoek aan Winterland Hasselt compleet.

De overdekte ijspiste is elke dag open van 10 tot 22 uur. Koop een kaartje en je mag de hele dag lang schaatsen. Je betaalt 4 euro inkom en eventueel 4 euro extra voor je schaatsen.

 

Huis van de Kerstman

winterland

Letterlijk centraal in de wondere wereld van Winterland staat het Huis van de Kerstman, die er vanaf 9 december zijn intrek neemt. Verras je kinderen en breng hem een bezoekje. Je kan gratis ontdekken hoe de Kerstman en zijn elfjes er wonen en werken. Het huis van de Kerstman opent vanaf 9 december en is elke dag open van 12 tot 20 uur. Je kan het huis van de kerstman gratis bezoeken. Elk kind krijgt een cadeautje.

 

Programma

Het volledig programma van Winterland vind je op www.winterland.be

Op het Kolonel Dusartplein is Winterland Van 18 november tot 7 januari dagelijks geopend tot 22 uur en de Winterland-lounge tot 24 uur. Welkom!