De welkomavond op woensdag 26 augustus zal niet doorgaan omwille van corona. We nodigen je graag uit op de volgende welkomavond in november.

Welkomavond nieuwe inwoners

Wat

Ben je nieuw in Hasselt? Dan nodigen we je graag uit voor een ontvangst op het stadhuis. De burgemeester heet jou en andere nieuwe inwoners welkom en stelt onze stad graag aan je voor. Je krijgt er uitleg over onze stadsdiensten, communicatiekanalen, politie, OCMW… Daarna volgt een receptie waar je vragen kan stellen of een praatje maken met de burgemeester, schepenen of wijkpolitie en uiteraard met je nieuwe buren. Je mag gerust je partner, kind, vriend of vriendin meenemen naar de welkomavond.

Voor wie

Je bent recent verhuisd.
Je woonde voor de verhuis niet in Hasselt.

Waar

Het ontvangst vindt plaats in het historisch stadhuis (op het gelijkvloers in de raadzaal) op het Groenplein om 20 uur.

Kadootje

Om je volop te laten genieten van deze mooie stad, geven we na afloop van de welkomavond een UITpas kado. Met dit pasje kan je gratis naar de Hasseltse musea, Japanse Tuin en krijg je korting op tal van activiteiten. Lees meer

Hoe inschrijven

Elke nieuwe inwoner van Hasselt ontvangt bij zijn inschrijving in het bevolkingsregister een uitnodiging met de datum van het eerstvolgende ontvangst in het stadhuis. Deze uitnodiging geldt voor alle leden van het gezin.

Wil je graag komen, schrijf je dan snel even in.

zijn graag aanwezig op:

Contact