De leukste weg naar Hasselt

reisadvies op maat

 

Hasselt, tijd om te genieten

Een stad als Hasselt verlaat je niet met lege handen of maag. Ontdek alle troeven van Hasselt. Shoppen, terrassen, jenever proeven, stappen, musea bezoeken, restaurants ontdekken, fietsen door de groene rand...

Bekijk onze tips

 

Parkeertips

Je moet je huis niet verlaten om te weten of er nog beschikbare plaatsen zijn op je parking naar keuze. We geven je hier actuele informatie over de beschikbare parkeerplaatsen. Zo verspil je helemaal geen tijd.

Beschikbare parkeerplaatsen

 

Nog meer parkeerplaats

Binnenkort opent parking Blauwe Boulevard de deuren voor het grote publiek. Deze nieuwe ondergrondse parking aan de Hasseltse kanaalkom biedt, op amper enkele minuten wandelen van de Grote Markt, plaats aan meer dan 1.800 wagens en 500 fietsen.

Ontdek alles van parking Blauwe Boulevard

 

Parking Blauwe Boulevard

Méér Hasselt om van te houden

Het stadscentrum krijgt er aan de Blauwe Boulevard een aantrekkelijke nieuwe wijk bij. Eind maart opent Quartier Bleu, het woon- en winkelproject met ondergrondse parking. Het nieuwe imposante Verbindingsplein zorgt ervoor dat dit nieuwe stadsdeel helemaal integreert in de bekende stadskern. Ook de werken aan de Grote Markt zijn bijna afgerond. Welkom! 

Ontdek het stadscentrum

Verbindingsplein