De leukste weg naar je cadeaus

 
shoppingpendel

Gratis parkingpendel

Kom je naar het stadscentrum tijdens de koopweekends op 14-15, 21- 22, 28- 29 december en 4- 5 januari? De leukste weg naar Hasselt start op één van onze randparkings. Je parkeert er gratis én een pendelbus brengt je gratis - heen én weer- naar het centrum. Minder gedoe en dus meer tijd om te genieten!

Ontdek alles over de parkingpendels

 

Reisadvies op maat

Evenementenkalender

Je kan je helemaal in de kerstsfeer onderdompelen! Kom pakjes scoren voor onder de kerstboom tijdens de vier koopweekends. Want een stad als Hasselt verlaat je niet snel met lege handen. Daarnaast toveren Winterland, het Huis van de kerstman, extra sfeerverlichting, Santarun, de vele gezellige kerstmarkten en - concerten de stad Hasselt zeven weken lang om in de mooiste kerststad van België.

Ontdek alle evenementen

 
vlot naar hasselt

Hasselt investeert in de toekomst

Als je bij het shoppen een ommetje moet maken of na een wandeling wat zand van je schoenen dient te wrijven, denk dan aan wat je in de plaats krijgt voor het tijdelijke ongemak. De werken zetten de binnenstad in beweging. Ze zorgen voor een enorme opwaardering, zodat je er binnenkort helemaal niet meer weg wil.

Een blik op de toekomst van het stadscentrum

Verbindingsplein