Verkeerspark

Coronamaatregelen

We nemen heel wat voorzorgsmaatregelen en stellen richtlijnen op om ons aanbod zo veilig mogelijk te organiseren. Bekijk ze hier.

Wat

Leer spelenderwijs hoe je je als voetganger, fietser of automobilist moet gedragen in het verkeer. In het verkeerspark rijd je door de straten met fietsen of go-cars, leer je alles over verkeersborden en krijg je een boete bij een overtreding. 

Je kan een bezoek aan het verkeerspark combineren met het Sportbos.

 Voor wie

Groepen kinderen tussen 6 en 12 jaar
Ook geschikt voor kinderen met een beperking.

Waar

Sportcentrum Kiewit
Tulpinstraat 42
3500 Hasselt

Hoe aanvragen

Reserveren
Reserveer het verkeerspark ten laatste 14 dagen op voorhand.
Bel tijdens de openingsuren eerst naar de dienst Sport om een datum vast te leggen. Vul vervolgens het reservatieformulier in en mail dit naar sport@hasselt.be.

Annuleren of aantal wijzigen
Wil je annuleren of is je deelnemersaantal met meer dan 10% gewijzigd? Mail dan minimum 5 werkdagen voor datum van afspraak naar sport@hasselt.be. Zonder tijdige verwittiging, betaal je het volledige bedrag.

De dag zelf
Op de dag zelf meldt de verantwoordelijke zich aan bij het dienstgebouw aan de atletiekpiste en bevestigt het aantal deelnemers, het uur van vertrek en ondertekent het contract.

Bedrag

  • Formule 1: je neemt zelf fietsen mee en staat zelf in voor de begeleiding: gratis
  • Formule 2: Je reserveert fietsen van het sportcentrum en staat zelf in voor de begeleiding: 15 euro per uur.
  • Formule 3: Je reserveert fietsen van het sportcentrum en 1 ervaren monitor: 30 euro per uur.
  • Formule 4: je combineert  2 uur sportbos + 1 uur verkeerspark met ervaren monitoren en fietsen: 6,5 euro per deelnemer (met een minimum van 80 euro). Hasseltse groepen kunnen genieten van een korting. Tijdens zon- en feestdagen betaal je 13 euro per deelnemer (met een minimum van 160 euro).

Betaal achteraf met overschrijving.

Contact