Vaccinatie voor Oekraïense vluchtelingen

Vaccinatiecentrum Herkenrode biedt Oekraïense vluchtelingen de kans om zich te laten vaccineren kort na aankomst. Dit voor zowel basisvaccinatie als boosterprik. Zo pakken we samen de verspreiding van het coronavirus aan! Vang je een of meerdere Oekraïense vluchtelingen op? Via onderstaand webformulier kan jij je gast(en) aanmelden bij het vaccinatiecentrum in Hasselt en een prikmoment plannen.

Voor de registratie van de vaccinatie, hebben Oekraïense vluchtelingen een BIS-nummer nodig. Het BIS-nummer is een uniek identificatienummer, toegekend aan personen die niet zijn opgenomen in het nationaal register. Voor de aanmaak van een BIS-nummer heeft de gemeente de buitenlandse identiteitskaart of paspoort en het opgeven van een verblijfsadres nodig. Meer informatie lees je hier.

Ter info: e-mailadres en telefoonnummer mogen van een Belgische contactpersoon zijn.

 

Je moet enkel de cijfers van je rijksregisternummer ingeven.

Dit moet een geldig mailadres zijn, waarop we u kunnen bereiken.  De bevestiging van uw afspraak zal naar dit mailadres verstuurd worden.

Hoeveelste vaccinatie
Kies je tijdslot
woensdag 8 juni
woensdag 15 juni
woensdag 22 juni

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.