Ontvang onze vacatures rechtstreeks in je mailbox. Schrijf je in voor onze Job Alert en ontdek de perfecte job!

Vacature coördinator buitenschoolse kinderopvang - tijdelijk

Jouw uitdagingen

De coördinator buitenschoolse kinderopvang staat in voor de begeleiding en de coördinatie van 2 of 3 verschillende stedelijke vestigingsplaatsen buitenschoolse opvang van de stad Hasselt. 

Hij/zij organiseert en begeleidt teamvergaderingen. Hij/zij maakt en volgt de werkplanning van de teamvergaderingen. De coördinator volgt de stagiairs op en werkt de schoolvakantieplanningen en het activiteitenaanbod uit. Hij/zij doet administratieve opvolging en heeft contact met de ouders. 

De coördinator bouwt de bestaande stedelijke vestigingsplaatsen buitenschoolse opvang verder uit. En hij/zij werkt mee aan de uitwerking van, de integratie en de opvolging van de kwaliteitshandboek in de verschillende vestigingsplaatsen. 

De coördinator buitenschoolse kinderopvang valt onder de dienst Kinderopvang binnen de afdeling Onderwijs en Gezin van het departement Burger en Samenleving. Hij/zij werkt samen met het diensthoofd, 4 andere coördinatoren en 2 administratieve krachten.

We bieden je een voltijds contract van 1 jaar.  

coordinator BKO

Jouw talenten

•    Klantgerichtheid: Je hebt een sterke affiniteit naar kinderen. Je beschikt over een goed empathisch vermogen om op elk ogenblik de juiste aanpak en benadering van de collega’s, klanten en partners te hanteren 
•    Moedig: Je signaleert noden en verwachtingen naar het beleid toe in functie van de doelgroep. Je slaagt erin steeds de belangen van de verschillende stakeholders in het vizier te houden. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin. 
•    Transparant: Je hebt sterkte communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling) en je past je spreekstijl aan in functie van je gesprekspartner. Je legt contacten met de verschillende stakeholders en bouwt een relatie op. Je werkt nauw samen met je collega’s. Je bent een sterke persoonlijkheid en bent sociaal vaardig. 
•    Initiatief: Je zoekt actief naar kansen en mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren. Je weet snel problemen te detecteren en neemt initiatief om op efficiënte wijze tot oplossingen te komen. Je bent leergierig.
•    Integriteit: Je handhaaft de algemeen aanvaarde sociale en ethische normen in activiteiten die met de functie te maken hebben. Je neemt verantwoordelijkheid voor eigen handelen. Je gaat op een discrete manier om met informatie en behandelt iedereen met evenveel respect en professionaliteit.
•    Samenwerken: Je bent een teamspeler die zich snel integreert bij andere stadsdiensten. Je bent vlot toegankelijk, aanspreekbaar en hebt een grote portie geduld. zeer contactvaardig, sterk aanpassingsvermogen aan het werken in steeds wisselende omstandigheden
•    Doelgericht: Samen met je collega’s onderzoek je de noden van de kinderopvang en stem je de doelstellingen hierop af. Je kan zelfstandig werken en je stemt op eigen initiatief regelmatig af met het diensthoofd. Je hebt een creatieve en innovatieve ingesteldheid. Je bekijkt zaken vanuit verschillende perspectieven en bedenkt samen met je collega’s de beste oplossing of werkwijze. Je stelt je flexibel op en springt bij waar nodig. Je werkt opdrachten gedreven en zelfstandig af. En je kan complexe informatie vlot verwerken en komt tot de juiste besluitvorming. 
•    Zelfkritisch: Je staat open voor feedback en blijft kritisch ten opzicht van je eigen functioneren.Je blijft op de hoogte van de meest actuele regelgeving binnen jouw veld. Je bent discreet, tactvol en diplomatisch in je omgang met collega’s, partners en het bestuur. 
 

Selectievoorwaarden

Hoe solliciteren

Solliciteren kan tot en met zondag 18 april 2021.

Bezorg ons je sollicitatiebrief, cv en een kopie van het gevraagde diploma via onderstaande link. 

We houden je op de hoogte per mail. Hou je mailbox dus in de gaten.

Het selectietraject

De selectieprocedure bestaat uit:

 • Een CV-screening, enkel de kandidaten wiens profiel het best aansluit bij de functie, worden uitgenodigd voor de selectie. De CV-screening gebeurt op basis van motivatie, relevante ervaring en persoonlijke vaardigheden;
 • Een competentiegericht interview op woensdag 21 april 2021.

De selectieprocedure resulteert in een lijst van geslaagde kandidaten. De duur van deze reserve bedraagt 1 jaar.

Vacaturedetails

 • Dienst: onderwijs & gezin
 • Jouw werkadres: een van onze 10 BKO vestigingen: 
 • Contractueel
 • voltijds
 • contract van 1 jaar
 • Schaal: B1-B2-B3
 • Je bruto maandloon bedraagt minimum 2.460 euro – maximum 3.321 euro. Bekijk hier je extralegale voordelen
 • Recruiter: Lize Evens - lize.evens@hasselt.be
 • Einddatum vacature: 18 april 2021

 

 

Contact