Trouw op 20-02-2020 zoals honderd jaar geleden

ma, 23/12/2019

het 20-02-2020 is een speciale datum. De stad Hasselt wil die niet zomaar voorbij laten gaan en geeft uitzonderlijk de mogelijkheid aan drie koppels om op een donderdag te huwen en dat in de stijl van de jaren 1920. Die donderdag gaan historische stadhuis en het Groenplein 100 jaar terug in de tijd. Een unieke beleving, kom zeker een kijkje nemen!

trouwen
Deel deze pagina:

Voor dit unieke project krijgt de stad de hulp van een groepje studenten Communicatiemanagement van Hogeschool PXL. Samen flitsen we het historische stadhuis en het Groenplein 100 jaar terug in de tijd. Je zal er de sfeer kunnen opsnuiven van 'the roaring twenties', dit was de naoorloogse periode van veel glitter en glamour.

Sfeervolle tocht

De koppels zullen niet weten wat hen allemaal overkomt. Ze worden thuis opgehaald in een oldtimer en worden naar het Groenplein gebracht voor de ceremonie. Na het jawoord maken de koppels een sfeervolle tocht door de stad met een bijzonder voertuig. Na de toer komen de koppels terug bij het Groenplein, waar een receptie plaatsvindt in het historisch stadhuis. Tot slot worden de koppels terug naar huis gebracht met de oldtimers. Eén koppel brengt de nacht door in de loft van het Hendrikshuis, dat deze speciaal voor de gelegenheid volledig inrichtte in de stijl van de jaren 20. Er wachten nog tal van leuke verrassingen voor de koppels, zoals een gepersonaliseerd trouwcadeau.

Optredens en animatie

Niet alleen de trouwers, ook jij kan op 20 februari proeven en meegenieten. De koppels trouwen om 11, 13 en 15 uur, je bent doorlopend welkom op het Groenplein en kan de plechtigheden bijwonen. In de drukke winkelstraten van Hasselt wordt er inkleding, optredens en animatie voorzien waar heel de stad van kan meegenieten. Laat je, net zoals de koppels, meevoeren in de unieke sfeer!

Trouwen