Toegangsbadge verzinkbare palen horecazaken

Wat

In Hasselt staan op meerdere plaatsen een verzinkbare paal of slagboom. Je hebt een badge en vergunning nodig om deze paal of slagboom te bedienen.

Om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en kwetsbare risicogroepen te beschermen, besliste de federale overheid om alle horecazaken te sluiten.Hasseltse horeca-uitbaters die gedurende deze periode hun activiteiten willen verderzetten via thuisbezorging/ afhaal kunnen gratis een tijdelijke bedieningsbadge (maximum 2) aanvragen. Deze is geldig tot minstens 19 november 2020, tenzij de periode waarbinnen horecazaken dicht moeten blijven verkort of verlengd wordt.

Opgelet
Heb je al een badge aangevraagd in de periode maart-april-mei 2020 - bij de eerste sluiting? Dan verlengen we je badge automatisch. Je hoeft deze aanvraag dus niet meer opnieuw in te vullen.

Kostprijs

De badge is gratis.

Voor wie

Uitbaters van een horecazaak in de binnenstad

Vraag je badge hier online aan

Documenten die je nodig hebt om je aanvraag af te werken:

  • identiteitskaart
  • kentekenbewijs
Kennisname badge inleveren
Kennisname valse verklaring

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Hoe afhalen

Je krijgt een seintje zodra je je je gepersonaliseerde badge kan afhalen in stadhuis 't Scheep.

Contact