‘The Box’ is testplatform voor ondernemers

ma, 05/10/2020

Stad Hasselt opende begin oktober het concept ‘The Box’. Dit is een  kant-en-klaar handelspand waar startende en creatieve ondernemers volop kunnen experimenteren met hun ideeën. De eerste ondernemers die gebruikmaken van The Box zijn Oxfam Wereldwinkel en De Wroeter.

the box
Deel deze pagina:

Stebo ontwikkelde The Box vanuit de overtuiging dat elke ondernemer de kans moet krijgen om zijn/haar droom waar te maken. De gigantische kosten om een zaak op te starten maken dit vaak moeilijk en een zeer grote stap. We willen er dan ook voor zorgen dat ondernemers hun idee reeds kunnen uittesten vòòr dat ze dit risico nemen.

Extra zuurstof

The Box is een kant-en-klaar handelspand waar je als startende of creatieve ondernemer voor een tijdelijke periode gemakkelijk je eigen winkel (of restaurant) kan uitbaten. Je neemt je intrek in het handelspand, richt het in alsof het je eigen zaak is en ontvangt klanten.
In de andere steden - Gent, Brugge en Turnhout - blijkt dat ondernemers na hun verblijf in The Box sneller besluiten om een eigen zaak op te starten, heel vaak in de lokale handelskern. Zo geven ze de stad straks extra zuurstof

Maastrichterstraat 34

The Box Hasselt ligt op de Maastrichterstraat 34, een centrale en gezellige plaats in het centrum van Hasselt. The Box heeft een uitstekende etalage, ruimte voor een terras en geniet van heel wat passage. We voorzien alles wat je nodig hebt (van wifi tot vergunningen en verzekeringen) en staan je bij met advies in elke stap die je neemt. Alles wat je als kandidaat-ondernemer nog nodig hebt om je project uit te testen is de sleutel van de voordeur.

Meer informatie

theboxvlaanderen.be

Voor al je vragen en/of een bezoekje aan het pand:
011 23 97 44
thebox@hasselt.be