Test de stadsapp

vr, 29/04/2022

De stad Hasselt draagt digitale innovatie op maat van de Hasselaren hoog in het vaandel. Een stadsapp met heel wat functionaliteiten die de dienstverlening nog korter bij jou brengt, kan hierbij zeker niet ontbreken. En wij hebben jouw hulp nodig!

stadsapp
Deel deze pagina:

Momenteel is de stadsapp nog in volle ontwikkeling, maar om deze verder te verfijnen zijn we op korte termijn op zoek naar een aantal testpersonen. Ben je niet zo heel handig met je smartphone? Ook jouw mening is voor ons belangrijk.

De testen gaan door onder begeleiding van onderzoeksbureau U-Sentric op 't Scheep tussen 23 en 25 mei 2022. Ze nemen slechts 1 uur in beslag. De deelnemers aan deze test ontvangen een Hasseltbon ter waarde van 50 euro.

Ben jij de geknipte persoon en wil je graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van deze app? Registreer je dan hier voor 15 mei! De geselecteerde deelnemers worden vanaf 18 mei gecontacteerd door het onderzoeksbureau.

Ben je een inwoner van Hasselt of deelgemeenten
Heb je een Google-account of een iCloud-account?
Beschik je over een smartphone?
Heb je itsme op je smartphone of ben je bereid dit te installeren voor de test ?
Wat is je leeftijd?
Hoe zou je je smartphonegebruik omschrijven?
Ben je een personeelslid van de stad Hasselt?
Ben je beschikbaar op 23, 24 of 25 mei om deel te nemen aan een 1-uur durend onderzoek op ‘t Scheep?
Wil je op de hoogte gehouden worden van de lancering van de app?
Mogen wij je contacteren voor andere onderzoeken i.v.m. de dienstverlening van Hasselt (in dit geval houden we je contactgegevens bij in onze database) ?

“Ik begrijp dat ik mij middels het doorgeven van de gevraagde gegevens laat opnemen in een bestand van Stad en OCMW Hasselt teneinde te worden gecontacteerd voor en in het kader van diverse bevragingen die zij zouden organiseren en geef hier desgevallend toestemming voor.

Stad en OCMW Hasselt zullen de gegevens die ze van jou ontvangen enkel en alleen gebruiken in het kader van bevragingen die zij organiseren en geven ze alleen door aan derden als dat nodig zou zijn voor de afhandeling van de desbetreffende bevraging. In dit geval onze partner die in onze opdracht de testen uitvoert. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Indien je wenst opgenomen te worden in een bestand om gecontacteerd te worden voor toekomstige bevragingen, houden wij de door jou doorgegeven gegevens bij totdat je aangeeft niet meer gecontacteerd te willen worden hiervoor. Hoe dan ook beperken wij de bewaring tot het moment waarop ze niet meer voldoen aan onze standaarden voor datakwaliteit. Mocht je wensen niet meer te worden gecontacteerd voor bevragingen, kan je je altijd uitschrijven via de e-mail die je van ons ontvangt en verwijderen wij jouw gegevens uit het bestand. Meer informatie over hoe de Stad en het OCMW omgaan met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring.”